Søg
Close this search box.

HJEMMEKONTOR UPGRADE MED OPTURS HP NYHED!

HP TANGO X

annonce for HP 

KONKURRENCE NETOP TILFØJET! SE MED TIL SIDST I INDLÆG!

JEG HAR LÆNGE VILLE GIVE MIT KONTOR EN UPGRADE!

Jeg bruger enormt mange timer ved mit lille skrivebord, og nu med webshop printer jeg ydermere enormt meget hver dag (gudskelov skal jeg huske at sige!). Jeg har jo min opturs HP DRAGONFLY når jeg er ude på farten og har også arbejdet med denne herhjemmefra. Tit sidder jeg med en masse arbejde og har længe gerne ville have en mus, større tastatur og en større skærm til hjemmebrug. Derudover har min gamle printer strejket ud af det blå. Under Covid-19 perioden hvor vi var hjemme og nu med en gravid hustru herhjemme var det tid til en seriøs upgrade af hjemmekontoret.

NU VAR DET TID!

Min seje samarbejdspartner HP var gudskelov enige, og nu har jeg skærm, tastatur og mus i smukt sort metal. OG den fineste printer jeg nogensinde har haft. TANGO X. Gemt under det fineste rustikke grå stof gemmer sig den smarteste (og hvide) printer som udover at SE tjekket ud ER super tjekket! Med mulighed for både at printe via smartphone, eller laptop er det en fleksibel maskine – perfekt til min hverdag. Om det er billede eller a4 print har jeg kun oplevet sublimt resultat. Jeg printer tit billeder til døtrene (når de ikke selv gør det med deres HP Sprocket høhø) og printer A4 følgesedler med webshop ordrerne.

FRI PRINT AF BILLEDER – SERIØST?

JA MED EN HP TANGO X KAN DU!

HP INSTANT INK er abonnementet hvor man aldrig løber tør for printerpatroner. Sådan helt seriøst. Over 50 af HPs printere kan bruges i samspil med dette abonnement, hvor printeren selv kommunikerer til HP når der mangles printerpatron. Dette koster fra 0 kr og der er en OPTUR nyhed sammen med HP TANGO X printeren. Du kan nemlig printe billeder (via HP SMART appen) helt gratis YES du læste rigtigt. Udover det fine abonnement på printerpatroner, kan du printe alle de billeder du vil helt gratis. Og det som tidligere sagt printet i sublim kvalitet. Printerpapir skal man selv stå for – dog har jeg altid haft papiret klar men løbet tør for printerblæk. ALDRIG MERE kommer det til at ske!

DET BANKEDE PÅ DØREN DEN ANDEN DAG…

Og udenfor stod et bud med min allerførste HP INSTANT INK pakke. En pakke som udover både sort og farve printerpatroner indeholdt en fin returkuvert med mulighed for at afskaffe de brugte printerpatroner. De returnerede patroners plastik bliver genbrugt til og genanvendt til nye printerpatroner. Det er jeg rigtig vild med! LÆS meget mere, og tilmeld dig så du aldrig mere skal være foruden printerblæk, HER!

VIND EN HP TANGO X & ET ÅRS ABONNEMENT PÅ INSTANT INK!

Du læste rigtigt! Jeg har fået lov til at udlodde den fine HP TANGO X printer og et helt års abonnement på Instant ink – altså gratis printerblæk I ET ÅR!!! OG faktisk går vi ALL IN på denne opturs giveaway hvor du kan deltage BÅDE HER og på INSTAGRAM! da alt du skal gøre er at skrive hvad du er vild med at printe, eller hvad du gerne vil printe hvis du vinder! Kommentaren skal først godkendes af mig for at den bliver synlig. Deltag på instagram HER! 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN BLEV:

INSTAGRAMBRUGER @NATASHAHD TILLYKKE TILLYKKE