Søg
Close this search box.

EN PERFEKT NYTÅRSMENU (uden alt arbejdet) FRA SMAGERIET

smageriet nytårs menu

SMAGERIET, NYTÅRSMENY PÅ EN FØDSELSDAG I DECEMBER

annonce for Smageriet! 

PSSSST rabatkode følger nederst i indlægget!

Hej Smageriet! Vi prøvede noget nyt herhjemme, og vi har altid lyst til en hjælpende hånd i køkkenet når vi har gæster. Det er hyggeligt at kokkerere men er absolut også hyggeligt at snakke med sine gæster og ikke mindst være til stede i selskabet. Jeg holdt en lille fest middag for mine svigerforældre, hustru og døtrene naturligvis. Vi var altså 8 til en fejring af mig der fyldte 40 år. Men selvom vi ikke blev mange (omend jeg aldrig har ønsket den store fest iøvrigt) så synes jeg stadig vi skulle gøre noget ud af middagen.

Jeg faldt over Smageriets NytårsMeny som så helt perfekt ud – 4 retter perfekt sammensat i forhold til min smag. En lækker forret, en mellemret (som jeg glemte i fryseren UPS!), en opturs hovedret og en umådelig lækker dessert. Der er ingen store armbevægelser, det her er en meny som er lækker og som har fokus på smag og lækre råvarer. Min svigerfar udstødste jubelsråb hver gang en ny ret kom på bordet. Selv børnene var med hele vejen og var ikke bange for at smage eller spise op på de fleste retter (forretten var de ikke så vilde med – SÅ næste gang vil jeg kigge på deres børnemeny også for supplement).

fødselsdag

BORDET VAR DÆKKET OG KLAR TIL GÆSTERNE…

Og jeg havde valgt en diskret hvid borddækning omend vi var i julemåneden så synes jeg det var hyggeligst sådan. Maden skulle stå frem i aften. Her er billeder af Alle 3 retter – Og som sagt så glemte jeg helt mellemretten som er en fantastisk rosé isgranité. Dog var det kun morfar og mig der ville have nydt denne da hustruen er gravid og mormor på medicin. Den står i fryseren og jeg glæder mig til at smage den en anden god gang! Her er billederne af vores FEST middag!

NEMT, HURTIGT OG VELSMAGENDE!

Det er de tre ting jeg sidder med af tanker efterfølgende. Og jeg vil gerne dele hvorfor. Når du modtager måltiddet og menyen har du en nem og flot gennemgang af retterne i en slags meny bog. Denne bog har smukke billeder af hvordan retterne skal anrettes og gør det nemt at gå til. Ydermere står der hvordan man skal varme og koge retterne mm. Super nemt at gå til – selv for mig som er en HAT i køkkenet 🙂

Hurtigt fordi alle retter er nemme at lave :

Forret – 15 minutter

Mellemret – 5 minutter

Hovedret – 30 minutter

Dessert – 5 minutter

Og nu ved jeg ikke hvor lang tid du plejer at være i køkkenet men det er som regel PÆNT meget længere for os. Ydermere kan alle retter der skal lunes i ovnen gå direkte ind i den emballage de er kommet i. NEMT NEMT NEMT.

Og normalt er det ikke altid at man kan tage for givet af denne type meny er velsmagende. MEN WOW, oprigtigt er denne ret præcis dét! Velsmagende udover alle grænser. Alle retter står frem som WOW og alle retter er lige til at gå til, og portionerne er perfekte.

VAR DER IKKE NOGET MED EN RABATKODE?

JAMEN JO DA! MED KODEN Fartilfirepiger får du FRI LEVERING i hele landet og brofaste øer.

Rabatten gælder fra Idag og hele vejen til d 20/12!

SE MEGET MERE HER!