Søg
Close this search box.

HVOR FLYVER TIDEN HEN?

image

Jeg sad og kiggede billeder igennem igår aftes, og fandt hende her Noomi musen da vi var på Gotland (verdens lækreste sted PS) Sidste sommer (2015) Noomi var lige fyldt 1 år og har jo nærmest ingen krøller og de dejligste kinder. Så slog det mig.

HVOR FANDEN BLIVER TIDEN AF?

Nu er hun over 2 år og render rundt og snakker. Imorges kom hun ned og fortalte en masse ting til mig som hun bare skulle fortælle mig om inden jeg tog på arbejde. Hun er sin helt egen – OG det skal hun blive ved med at være. Hun begynder at vise temperament, og jeg er ikke i tvivl om at der er krummer i hende her musen. Min far sagde altid (håber han følger med!!) at det var igennem mig at han kunne se at han selv blev ældre. Vi føler os jo ikke gamle. Vi er 35 (hustruen er 36 ps) og har en dejlig familie, gode jobs (som vi er glade for) og et skønt hjem (nuvel som mangler lidt arbejde (læs: MEGET arbejde). Men engang imellem har jeg det som  om at det ville være rart at kunne fryse tiden. Sådan helt og fuldkomment!

KENDER I DET?

image

TAK FORDI DU LÆSER MED!

A