Søg
Close this search box.

HEJ WEEKEND!

JEG ER KOMMET HJEM!

Og nuvel, jeg har følelsen af at være lidt i vejen efter at have været væk i 4 dage. Men sikke jeg har savnet mine dejlige døtre og min smukke hustru. Især idag hvor der har været fastelavn. Jeg har af en eller anden grund altid været ude at rejse, når døtrene har skulle fejre denne super hyggelige højtid med skole og børneren. Nuvel JEG ER HJEMME! Og så snart jeg og min eksistens i hjemmet har fundet sin plads, så er jeg sikker på at vi får den bedste weekend sammen!

OG HVAD SKAL VI SÅ LAVE?

Vi har fastelavns fest både lørdag og søndag. Og det er generelt et tegn på hvordan vores februar generelt bliver. Og det er mega hyggeligt! først dog skal jeg til træning med mandeklubben, og vi får rengøring. en weekend pakket efter en uge der også har været pakket. MEN vi har weekend, og jeg glæder mig!

HVAD SKAL I LAVE?