Søg
Close this search box.

10 BILLEDER OG TEKST FRA FERIEN – SO FAR!

image

HEJ FRA CYPERN!

jeg vil prøve noget nyt! Jeg har her fundet 10 billeder som viser lidt hvordan vores ferie har været so far – OG synes det er en top grineren måde at beskrive vores ferie på. ER I KLAR?

BILLEÐE 1

image

Pakkerne som “Nissen” har hængt op imens vi har været på ferie (læs: som jeg stresset og svedig hængte op imens døtrene var på vej ud i bilen for at vi (forsinket!!!! (Ja der var min skyld) kunne køre mod lufthavnen…

BILLEDE 2

image

Os der kører afsted (med Noomi bagudvendt og dermed ikke med på billedet) jeg er ikke så svedig her…

BILLEDE 3

image

HVORNÅR BLEV KØBENHAVNS LUFTHAVN SÅ LÆKKER OG NORDISK DESIGN AGTIG? Nuvel vores fly var forsinket (ja jeg svedte lidt igen der… Damn you stress sved).

BILLEDE 4

image

Landet på Cypern! Vi løb (meget løb = meget svedig far) igennem smukke Istanbul lufthavn for at finde en gate og et fly der også der var forsinket! Men her er vi landet – lidt trætte men fremme! Og her var lunt og dejligt:)

BILLEDE 5

image

ANKOMMET TIL HOTELLET! Og med en lidt træt Noomi som skeptisk kigger på sin mor da jeg skal til at køre denne vogn alene imod hotel lobbyen. Og JA vi har pakket meget – men hvad skal man have med når vejret hedder alt fra 10 grader til 20?

BILLEDE 6

image

GODMORGEN FERIE! Ava står og nyder udsigten til havet og lyden af bølgerne der bruser i blæsten. Ikke det bedste vejr at vågne op til – MEN mormor og morfar er ankommet og vi skal hygge med dem senere! Vi har connceting Rooms og det er fantastisk (for alle)!

BILLEDE 7

image

Obligatorisk morgenmads billede. Nuvel jeg er den eneste der gør det. Nuvel gennemsnits alderen er måske også lidt til 70’er siden. Men jeg har optur over farverne og at man kan se at jeg har birkenstock på. Ja det er ikke koldt her… Ja der er coriander på (troede det var bredbladet persille haha).

BILLEDE 8

image

FERIE LUR! Vi var alle lidt møre i betrækket så imellem morgenmad og frokost tog vi os lige en lur. JEG ELSKER DET KONCEPT! Og jeg vil gøre det til en tradition! Whoop det var optur!

BILLEDE 9

image

Hotellet har som det store resort det er en fin smykke butik. Straks så jeg disse fine armbånd og tænkte de kunne være fine til døtrene – og prisen var ikke fuldstændig umulig – dog var de for store. Penge sparret (og ingen sved…)

BILLEDE 10

image

GODNAT FRA CYPERN ❤️