Søg
Close this search box.

10 TING JEG SVEDER OVER…

REKLAME FOR NEUTRAL

JA NU TÆNKER DU SIKKERT – TOO MUCH INFORMATION!?

Men det forholder sig således at jeg har fået lov til at teste den brand nye Anti-perspirant deodorant spray fra Neutral. Hvorfor de lige har valgt mig har jeg valgt ikke at analysere yderligere på. Jeg mener, JA jeg er en varm type (haha det lyder fandme kækt). JA jeg er typen der sveder en del i mit arbejde som kan være ganske fysisk til tider (nej jeg drikker ikke bare cortado, og køber sneaks) Og dermed kommer vi til grunden for dette indlæg. Jeg tænkte idag, hvor jeg har testet den nye deodorant spray (som lover at virke i næsten 48 timer!!!) og hvor alt faktisk er gået forrygende. Ja faktisk. Jeg havde på ingen måde troet at det ville være tilfældet. NÅ MEN jeg tænkte at jeg ville lave en liste over ting der kan få mig til at svede. Generelt er jeg lidt skeptisk med deodoranter for at være ærlig. Neutral Anti-perspirant Spray er simpelthen udover alle grænser optur. Den er duft fri og kan dermed bruges af alle i huset OG den er allergy certified hvilket gør at mine store døtre også får den når den tid kommer. Apropos store døtre så tilbage til listen over 10 TING JEG SVEDER OVER…

10 TING JEG SVEDER OVER!

/10

At komme for sent ud af døren. Og i øjeblikket at jeg indser at dette sker får jeg akut sved tur…

/9

Løbeturen med kameraten. MEN det er den gode sved jo…

/8

Når kyllingerne løber ud af haven. Det. Er. Ikke. Aftalen.

/7

Når jeg ser fede sneaks. Jeg kan ikke forklare det. Måske jeg heller ikke skal prøve høhø…

/6

I pressede perioder har jeg totalt tendes til sved. MEN idag var OPTUR uden den vildeste tur! Det var meget vildt! Og deoen holdt!

/5

Tanken om at mine døtre bliver større og ikke får brug for mig.

/4

Tanken om at mine døtre bliver større og får brug for mig til større issues.

/3

Julemad kan få mig til at svede, og jeg ved ikke om det er fordi at jeg spiser meget julemad?

/2

I stormagasiner og storecentre. Det er som om at de glemmer at folk kommer UDEFRA med FRAKKER PÅ og dermed ikke har brug for mega varme MED deres FRAKKER PÅ? Eller er det bare mig?

/1

Når jeg bliver nervøs og usikker på mig selv…

HVAD SVEDER DU OVER?