Søg
Close this search box.

DER ER SKET NOGET STORT!

img_8343

NOOMI SKAL SMIDE BLEEN…

Det har vi bestemt, og hun har ikke virket til at være klar. MEN så prøvede vi en anden strategi i weekenden. Vi sagde “du skal da ikke have ble på idag skal du?” – hvortil hun overraskende svarede “NEJ for jeg er en stor pige”… Godt så – jamen projekt BLEFRI starter NU. Eller i den her uge har hun faktisk været uden ble – også i børnehaven. uden meget få uheld. Og det er faktisk det jeg har optur over. Den måde hun takler hele det skift på. Sutten tager vi ikke fra hende endnu. Vi tager lige EN TING AF GANGEN! Det har været sådan at hun er nede med at tisse på toilettet – men den anden sag, har ikke været et hit. Og hun har lavet prut (som vi kalder det herhjemme) i bleen. Altså spesefikt spurgt efter en ble. done her business og kommet videre. Uden ble efterfølgende…

IGÅR RÅBTE HUN PANISK INDE FRA STUEN…

FAR! JEG SKAL PÅ TOILETTET NU!

Også vil nogle måske tænke – det er bare en tissetur igen. Det tænkte jeg naturligvis. MEN den lille frøken fyldte kummen, helt selv. Helt uden hjælp eller selskab (ingen sang eller tegneleg eller noget). Hun kaldte stolt og sagde “far kom ud og se ned i toilettet”. Nu skete der så det som jer forældre med børn der smider bleen også kender. Der var en glædesrus uden lige. Highfives i massevis -som nærmest ikke er set i det antal før – altså på et lokum. Det var en stor dog. Det var så også den eneste gang. Idag da jeg kom hjem kom hun med en kæmpe krammer og sagde:

FAR JEG HAR LAVET PRUT…

Hvortil jeg PANISK tjekkede om hun havde fået ble på. Og det havde hun heldigvis:) Ingen tvivl om at hun tager det som hun gør. Og tempoet er en kombo af vores og hendes. Men hvornår presser man citronen? Hvornår er det for stort et projekt?

HVAD GØR I DERHJEMME MED PROJEKT FARVEL BLE?