Søg
Close this search box.

LORTEFAR VERSION 3835282016393

image

Så er vi her igen. Jeg announcede på insta at jeg ville blogge om idag. Så forholder det sig sådan at jeg faldt i søvn på sofaen. Nærmest i udmattelse og flovhed over idag. Jeg har været #LORTEFAR idag. Det eneste jeg kan være “stolt” over, er at det ikke var råbe kommandant far (som jeg var HER! ) som jeg var idag. NÆH jeg var simpelthen kikset glem hvad tid mikro spring gymnastik holdet er!!! Vi starter lige med noget andet… Ser i, det forholder sig sådan at de største døtre skal med mig (og min dejlige hustru) til london senere på måneden. Det ved de ikke men de skal have nye pas – og dermed også nye pasbilleder. Det var mig der havde tiderne nede på mikro spring OG mpg som merle ville prøve idag også – jeg vidste hvornår det hele startede. Jeg havde styr på det hele! Jeg var sikker på at de kunne nå det hele! Vi havde haft skolehjem samtale idag også og jeg havde OPTUR over hvordan hele dagen ville forløbe – og ligesom bare ville køre! Hustruen tog de store med til storbyen (eller det tætteste på en fotoshop som vi har) imens jeg gjorde Merle klar og ordnede frokost madkasser til imorgen! ALT  kørte som smurt! De store døtre kom hjem, de fandt spring gym tøj frem og tog det på på – og jeg tjekkede liiiige engang til hvad tid de skulle starte. Altså bare for at confirme at jeg jo havde opturs styr på det hele. PANIK!!!!! timen var IKKE kl 16:30 – nope den var så freaking fucking 15:30. Dette fandt jeg ud af kl 16:09 (okay måske var den det på vores ur i køkkenet som går foran – men fandme ikke så meget foran desværre…). SHIT hvad gør jeg? Kan jeg lyve for dem? Kan jeg give andre skylden (yep jeg er et stort menneske i panik som handler TOP voksent)? OK jeg besluttede at owne up! Jeg besluttede at sætte tøserne (og hustruen med det overbærende – DOG “fuck skat hvor er du kikset” blik) ned for at fortælle at JEG havde ødelagt muligheden for at de kunne komme afsted og prøve Spring Gymnastik (med resten af pige gruppen fra klassen PS!!!). Ava brød fuldstændig sammen. Smilla mente nøgternt at de jo bare kunne få en prøvetime imorgen. Jeg sagde så mange gange undskyld at jeg ikke kan huske at jeg sagde andet. Jeg tjekkede lige Merles MGP dans tid også OG yep der havde jeg OGSÅ set forkert. FUUUUCK mand! hvorfor er jeg sådan en LORTEFAR der bare er kikset!?!?!?! Merle kom afsted og Smilla tog med ned i hallen. Ava kunne ikke tage med ned i hallen. Jeg havde ødelagt hendes eftermiddag og hun havde brug for en pause fra hendes LORTEFAR – hey JEG havde brug for en pause fra mig også så jeg forstod TOP meget hvad hun mente. Merle havde en fest og det var dejligt – omend glæden var mest på hendes side. Spring gymnastik er så i næste uge (“ej far skal vi så vente EN HEL UGE??!!!” citat Ava – med tårer på) og JA jeg har tænkt mig at dobbelt tripple checke tiderne fremadrettet. Indtil jeg laver fejl igen. HIGH FIVE til mig – i hovedet med en stol….