Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND – VINDEREN ER…

image

JEG ER BLÆST VÆK OVER ALLE JERES FANTASTISKE DELTAGELSER. Jeg har via min tro app følgesvend fundet en tilfældig vinder og VINDEREN ER:

SANNE SOM SKRIVER:

Her har vi vist løsningen på vores evige problem.. Boxershorts!!! I vores lille provinsby kan man ikke opdrive boxershorts og kæresten et alt for nærig til at betale Porto ved netkøb. Det betydet boxershorts krise i vores lille familie, hvilket ikke er rart. Slet ikke rart…
Så sidder jeg her i sofaen og kan nu læse at den her konkurrence kan løse vores problem, vores krise, det vil igen være fred og ro i hjemmet.
Jeg håber håber derfor at vi vinder/ får muligheden for at skabe boxershorts fred.
Ja tak!!!

KÆMPE MÆSSIGT TILLYKKE!

Skriv en e-mail til kontakt@underdrenge.dk og aftal nærmere!

TUSIND TAK TIL ALLE SOM HAR DELTAGET – OG VELKOMMEN TIL:)

Godnat fra Stockholm