Søg
Close this search box.

5 TYPER DU SKAL UNDGÅ I LUFTHAVNEN.

Allan3 3

JEG VED DET GODT…

Den her liste er ikke så flink. Men som en der rejser LIDT mere end så mange andre, så er de her typer dem man skal gå udenom og IKKE stille sig i kø med i lufthavnen eller når du rejser igennem en lufthavn.

/5

TYPEN SOM VIRKER FORVIRRET OG HAR

MANGE TING MED IGENNEM SECURITY…

De her tager lang tid igennem security. Mest af alt fordi de glemmer. “har du væske med i tasken?” nej nej (øh JO det har du!) “har du tømt lommerne?” ja ja (øh NEJ det har du ikke! Der er 359 kroner i mønter i din lomme!) “har du bælte på” nej nej (jamen gå da endeligt igennem security med dit bælte som på magisk vis IKKE er den samme bælte type som alle andres – OG JA du kommer til at vente på dem… med et smil, imens de går igennem security igen – fordi du er et smilende menneske…) “har du ipad eller bærbar” nej nej  (JO DET HAR DU OG NU SKAL JEG VENTE IGEN!!!! men jeg smiler stadig… SMILER FUCKING SMILER!!!)

/4

TYPEN SOM FYLDER HELE RULLEFORTOVET…

FLYT DIG NU!!!! stå til højre gå til venstre…

/3

TYPEN DER BROKKER SIG OVER AT MAN FÅR

TJEKKET SIN KUFFERT I SECURITY…

STOP DIN DÅRLIGE KARMA! Det er med garanti kun et angreb på dig helt personligt (især hvis du er typen fra /5!!!) For sikkerheden i at blive tjekket er jo kun hysterisk og IKKE fordi der er terror i verden… eller…

/2

TYPEN SOM IKKE NÅEDE ET BAD I EN UGE OP TIL

 DE SKULLE FLYVE…

YEP denne type findes ikke kun i den offentlige trafik. De er også i lufthavnen. Nej det er ikke voks de har i håret. Nej det er ikke en dreadlock – det er uvasket hår. Dette er altid typen der skal have trøjen af i security – eller typen der skal stå tæt på en i køen til morgenkaffen (man skal da ha morgenkaffe!)

 

/1

TYPEN SOM INDEHOLDER ALLE DE OVENSTÅENDE “KVALITETER”…

ET ORD : LØB!