Søg
Close this search box.

SOMMER OG SOL KOM BARE AN!

reklame for DERMA SUN

KOM BARE AN SOL! VI ER KLAR!

Nuvel i ved at jeg let bliver forbrændt og at jeg er bedre til at huske på at mine døtre skal smøres ind, end mig selv. MEN Vi har hver sommer ledt efter en solcreme til børnene som ikke klistrer, hurtigt trænger ind, som er nem at smøre ud (eventuelt for dem selv også) OG ikke må lugte slemt. Derudover skal den være vandfast, og den må enormt gerne passe på miljøet, verden omkring os – OG være allergivenlig for vores hud. Og JA det lyder som mission impossible. Jeg er enig. Og vi har tidligere kun hørt godt om Derma Sun fra vores venner og især venner med børn. Og nu skal det testes. Nu skal Derma Sun med i solen – med hele familien. Mine døtre, hustruen og jeg! Og med Døtre som elsker pool samt hav, er det absolut en kæmpe test Derma Sun får!

OG NU VI TALER OM HAVET…

Så er det jo absolut også et plus at Derma Sun er Koralvenlig og skånsomme overfor havmiljøet. Det kan virke som en tanke eller et fokus som er langt ude i havet. Men både Vi forældre og døtrene bekymrer sig enormt meget om verden vi lever i, verden vi omgiver os i. Og havet skal man også passe så meget på som muligt! Havmiljø er en mærkesag for Derma (læs mere i dette indlæg) Og når Derma Sun yderligere har vundet priser for at være allergivenlig, miljørigtig samt være bedst i test, så er denne sol creme lige noget for os!

OG HEJ TIL EN NYHED – BÅDE TIL VORES BØRN OG TIL OS VOKSNE!

For os er det vigtigt at de store døtre også husker at smøre sig selv, Og det er nu endnu nemmere med den fine sollotion – ROLL ON solcreme , som gør det endnu nemmere for døtrene at smøre sig ind (stadig med hjælp fra os for at sikre at de er fint smurt ind). Og da solcremen ikke klistrer er det hurtigt videre til sandslottene igen! Derudover er der skisme også en sollotion – ROLL ON til os voksne fyldt med E-vitamin, glycerin og fugtgivende olier. Jeg glæder mig til at prøve denne af i den italienske sommer varme i vores villa! Begge er naturligvis både Svanemærket og allergimærket som resten af Dermas solprodukter. Og jeg synes at den detalje er vigtig. Vigtig fordi vi går op i hvad vi smører vores døtre ind i, og ydermere hvad vi selv smører os ind i.

IDAG VAR EN SMUK SOL DAG!

Og vi skulle tilbringe dagen i haven. I fuld sol, og naturligvis med Solcreme. Vi har Derma Kids Sollotion 30SPF med pumpe, stående oppe på badeværelset hvor vi gør os klar. Og imorges gik jeg igang med at smøre døtrene ind. En seance som normalt er med skrig og skrål fordi solcreme jo altså klistrer. MEN MEN MEN! Imorges var der ingen sure miner, der var ingen skrig eller skrål. Der var forundren fra Merle over hvor hurtigt at cremen trængte ind. “wow far!” ligefrem. De spurgte selv efter pumpen senere på dagen og ude i haven har vi Derma Kids SolSpray 30SPF da den fylder mindre iblandt vores andre ting. høhø. Og igen ingen skrig eller skrål. Ingen klagen over lugt (eller duft som vi prøver at lære dem at det hedder haha). SO FAR – SO GOOD!

FØLG DERMA PÅ DERES INSTAGRAM FOR NYHEDER OG MEGET MERE!

HVAD ER VIGTIG FOR JER NÅR VI SNAKKER OM SOLLOTION TIL OS OG VORES BØRN?