Søg
Close this search box.

OM AT SAVNE MED SMIL OG TÅRER…

image

Vi var i Hornbæk for nogle dage siden. Vi var forbi LirumLarumLegs hovedkontor, for at bytte Noomi’s EGG cykelhjelm, og fortsatte ud til stranden, måske var der lidt sol? Vi kørte derefter ned ad strandvejen og endte i Helsingør. Da jeg var barn kørte jeg rundt med min far, som var kørende sælger med eget firma. Vi kørte landet rundt og sommer var især for mig lig med Helsingør, og besøg på Bakken. Vi boede på det hyggeligste vandrehjem i Helsingør, og netop dette kørte vi forbi da vi kørte ind i Helsingør. Jeg ved ikke hvorfor jeg havde en trang til at dele det her med mine døtre men jeg stoppede inde ved vandrehjemmet og fortalte smilende til mine døtre om hvordan min sommerferier tit var med min far. Hvordan det her vandrehjem stod for mange hyggelige minder for mig som barn, og hvordan det på mange måder minder mig om sommer – og min far. Jeg smilede da jeg fortalte det og følte en varme og et savn. Vi kørte videre og midt i det hele blev savnet til tårer. Tårer fordi jeg jo selvfølgelig stadig savner ham min kære far. Men især fordi han misser ud på alle de her minder. Alle vores minder om sommeren, i ved, de minder han jo skulle være en del af! Jeg forsøger at leve med mit savn. Jeg forsøger at leve videre uden mine forældre – på trods af at jeg absolut savner dem EKSTREMT meget. Jeg forsøger at fortælle mig selv at mine forældre jo lever videre i mine børn. Og at det er min pligt at dele og hylde mindet om dem. Nogle dage er det nemt. Denne dag i Helsingør var det ikke helt så nemt. Men jeg er glad for varmen og glæden ved mindet om mine somre i Helsingør med min far. Jeg er glad for at der er sommer minder som jeg kan dele med mine døtre. Dog ville jeg helst have at han var til stede for at dele dem også 🙂 Jeg håber de følger med oppefra og smiler! Det har jeg behov for at tro på ihvertfald.

HAR I OGSÅ SKØNNE SOMMER MINDER MED FOLK I HAR MISTET?

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER