Søg
Close this search box.

5 FERIEDESTINATIONER I TOSCANA SOM VI ER VILDE MED!

reklame for LOCAL LIVING

DEN DANSKE SOMMER ER LIDT UTILREGNELIG

Så derfor vil jeg lige dele 5 destinationer i vores favorit område i italien, nemlig Toscana! Der er stadig villaer og lejligheder som er ledige henover sommeren, og jeg kan ikke andet en sende highfive afsted til vores favorit rejsehjælp LOCAL LIVING. Vi glæder os enormt meget til at komme afsted lige om lidt. MEN nu skal det ikke handle om os jo – det skal handle om muligheden for at finde en destination for dig der læser med. Hvem ved måske har du tænkt – ej den danske sommer skal nok blive god. Og det er der da en mulighed for – MEN læs med her nedenfor og bliv måske inspireret til en tur mod varmen og lækker mad (ja er jo en foodie altså!)

SIG HEJ TIL LUCCA!

Vi var kort på besøg i Lucca sidste år og den by gik lige i hjertet. Vi skal bo udenfor Lucca i år og jeg glæder mig til at besøge byen igen med familien. MEN her er 2 destinationer omkring Lucca. Fine Villaer hvis man vil være helt alene uden andre feriegæster. Det skal vi prøve for første gang nogensinde. Vi glæder os!

SE NÆRMERE PÅ VILLA AL PRATO (billede) HER!

SE NÆRMERE PÅ VILLA LA MAGGIOLINA HER!

SIG HEJ TIL FIRENZE!

Udover at være en destination der er nem at flyve til, så er denne by simpelthen så smuk! En storby fuld af en masse lækker shopping og ikke mindst flotte bygninger at kigge på. Vi var I Firenze på en enormt varm dag og holdt ispauser igennem byen. Vi kørte i tog ind til byen, som virkede perfekt. Udenfor Firenze ligger outlettet THE MALL som indeholder ALLE de vigtigste luksusmærker. Av min arm der var fantastisk (og lidt dyrt for pengepungen høhø). Udenfor Firenze er disse fantastiske steder.

SE NÆRMERE PÅ VILLA MONTIGNOSO (fra billedet ovenover) HER!

SEN NÆRMERE PÅ FERIELEJLIGHEDERNE LA ROCCA HER!

SIG HEJ TIL VINCI!

Byen hvor Leonardo da Vinci blev født, og som netop hylder Leonardo Da Vinci iår. Det er nemlig 500år siden at Leonardo Da Vinci gik bort. Det er en by som er på min liste, udover det åbenlyse med herren og hans “jubilæum” så er det også en hyggelig by med et smukt klokketårn. Som så mange magiske steder i Toscana er denne by et must! her er to lækre steder at holde ferie. Vingården Streda Belvedere er især et besøg værd i slut August /September hvor vinmarkerne høstes. Et must for vinnørden 🙂

LÆS MERE OM CASA CARBONAIA (som er de smukkeste omgivelser på billedet ovenfor) HER!

LÆS MERE OM STREDA BELVEDERE HER!

SIG HEJ TIL IKONISKE PISA!

Svigermonster flyver her til når vi skal på ferie, og Pisa som jeg betegner som ikonisk er et must. Det er et af de steder hvor døtrene fysisk husker noget fra. Tårnet og navnet på byen ligger fast i døtrenes ferieminder. Pisa er en by fuld af turisme dog synes jeg íkke det er mere end Venedig feks. Det er sjovt at se folk stå og posere og “holde” på tårnet. Vi har ikke været oppe i tårnet (hej højdeskræk) men jeg er sikker på at det også er en fantastisk oplevelse. Udenfor Pisa ligger disse to fantastiske muligheder for at bo i nærheden af en masse fantastiske destinationer.

LÆS MERE OM SUPERFINE AGRITURISMO IL SELVINO (fra billedet ovenover) HER!

LÆS MERE OM AGRITURISMO IL GATTERO HER!

VIL MAN HELLERE BO TÆTTERE PÅ HAVET?

Vi havde nogle dage ved havet sidste år og er man en strand familie så kan man med fordel vælge et af de her steder som ligger i okay tæt kørsel på havet 🙂

LÆS MERE OM AGRITURISMO LA SPERANZA SOM LIGGER 15KM FRA HAVET HER!

LÆS OM SUPERSMUKKE SAN OTTAVIANO SOM LIGGER 30KM VÆK FRA HAVET HER!

HAR DU FUNDET JERES NÆSTE FERIESTED? 

Hvor ville det være optur! Jeg kan næsten love at i vil finde Toscana ligeså magisk som vi gør! Måske ses vi dernede i området?