Søg
Close this search box.

DRØMMERI! SOV GODT – SOV BEDRE?

cd274-4557_adv

VI HAR BRUG FOR EN NY SENG…

Jeg overdriver ikke. Vi har magasiner liggende imellem samlingen på de to madrasser for at der ikke bliver en kløft imellem os i vores seng. Ja nuvel der er en dramatisk tone i den sætning MEN der er en grund. Hvor om end vi var glade for vores senge køb (forhandler nævnes ikke. De er svenske…) Så er den glæde bleget her en del år efter. For noget tid siden var jeg forbi Auping (BIG MISTAKE) for at snakke om kollektioner og vi har deres sengetøj til døtrene som vi er MEGA glade for (og der var en jule giveaway på den ene type vi har HER! ps deltag ikke da den er overstået). Nu er det så sådan at min facebook af en eller anden årsag kender mine tanker. Jeg får hele tiden den her smukke seng på min feed. OG jeg bliver ved med at klikke på billedet for at “se mere”. Jeg mener jeg beder jo selv om sparket i skridtet ik? Vi har ikke penge til den smukke seng lige nu MEN jeg introducerer hermed:

DRØMMERI!

I min drøm vågner vi op (uden kløften imellem os ps!)i en smuk Auping seng. MEN vågner vi op i en seng i den smukke “Pure White”, Den dunkle “Cool Grey” eller den kække “skin” farve? Er der hovedgærde på? OG er der elevationsmuligheder? Ser i alle de ting er nød til at være på plads inden vi drømmer videre.

img_0262 auping_essential_skin

VIL I DRØMME MED?

Hvilke synes i er flotte? OG har i erfaring med elevations senge? Er det mormor og morfar agtigt (mere fordi mormor og morfar rent faktisk HAR elevations senge ps hahaha)? Hvilken farve ville i vælge?

SE MERE HER!

HVAD DRØMMER I OM?

🙂

A