Søg
Close this search box.

NÅR HJEMMET FÅR EN UPGRADE!

img_0292

image

JEG INDRØMMER GERNE…

At jeg går op i hvordan vi bor. Jeg indrømmer gerne at jeg er vild med at vi har en hvid sofa – selvom den ikke er praktisk. For nogle år siden købte jeg sammen med pigerne nogle nye puder til sofaen og de var lidt trætte (og lyserøde..) Jeg har længe nørdet med Ellos homehjemmeside, da jeg synes de gør det mega godt. Ikke kun deres mærkevarer men også deres samarbejder og egen label ting og sager.

DET VAR TID TIL EN UPGRADE…

Sofaen skulle have nyt liv og jeg havde en vision om grønne puder, noget guldfarvet og grønne planter. Super nemt klikker jeg mig igennem hjemmesiden og laver farvevalg som passer min visuelle vision. Problemet bliver så nærmere at begrænse sig. Vælge et print til sofapuden denne gang (selvom leo printet nu også var mega fint!!) og mixe det med en masse forskellige pudetyper og størrelser. Jeg kan ikke lide hvis det hele passer for meget sammen i størrelse. En sofa for mig skal være TOP indbydende og hyggelig!

img_0299

JEG FANDT DERUDOVER…

De fineste Bloomingville guld produkter. Et tandkrus som jeg ville bruge til mini vase, en krukke med låg og en stor urtepotte skjuler! Det gav præcis det mix som jeg tænkte ville virke. OG da tingene kom hjem sendte jeg døtrene ind på deres værelse med en film. Hustruen var på arbejde, og jeg skulle nørde fuldt ud med det hele! JEG HAR OPTUR over hvor nemt det er at handle på den her måde. Der er masse at vælge imellem, og det er nemt at returnerer om der skulle være fejl køb (men er der nogensinde fejl køb? høhø) Vi kørte til plantorama og hentede en stor grøn plante (hedder det mon en fredslilje?), og det hele blev præcist som jeg havde forventet! Hvilket var heldigt da hustruen var liiidt skeptisk over farvevalg…

img_0302

img_0301

img_0295

JEG ER MEGA GLAD FOR RESULTATET!

Når jeg sidder og kigger på de her billeder er det hele jo mega optur! Men mere vil jo altid have mere. Så jeg sidder og kigger på diverse af de nyindkomne varer på hjemmesiden også. Og her er 4 favoritter!

72c73909-ad7f-48f1-9714-cec90b576cf0

//1 DET SMUKKE ØKOLOGISKE BABYSENGETØJ FRA NG BABY

//2 DET RÅ MEN SAMTIDDIG FINE SPISEBORD ERNST

//3 DEN FINE OG SUPER PRAKTISKE LAMPE PINCH

//4 OG SIDST MEN IKKE MINDST DET SUPER FLOTTE TÆPPE BARGI

PSSSST!

INDTIL DEN 12/2 ER HER EN RABAT KODE HVOR DU FÅR HELE 20 % PÅ EN MASSE SEJE HOME SAGER INDE PÅ HJEMMESIDEN (GÆLDER IKKE ODD MOLLY, OG KAN IKKE BENYTTES MED ANDRE RABATTER).

DET GØR JO NETOP AT MAN HAR LYST TIL AT KØBE MERE HEHE! 

KODEN ER:

355711

#LØBOGKØB