Søg
Close this search box.

HEJ PII PII PUPPY! OPTURS JULEGAVE TIL BØRN – SOM JEG IKKE FORSTÅR…

annonce for årets julegave CHI CHI LOVE

VI ER HER IGEN VENNER!

DET ER JULEGAVE TID!

Og med denne julegave tid kommer en ønskeliste fra ens unger så lang som turen til italien om sommeren. NUVEL det er skønt med ønskelister, og herhjemme må man ønske sig alt – dog naturligvis ikke forvente at man får det hele 🙂 Det sker (tit) at døtrene ønsker sig legetøj jeg ikke altid forstår. Og denne jul er ingen ændring.

SIG HEJ TIL CHI CHI LOVE PII PII PUPPY!

Det nyeste familiemedlem til CHI CHI LOVE hundene er denne hvalp. Og den kan simpelthen Tisse. Og døtrene har OPTUR over hvor sej den er når man går tur med den og der så kommer en stråle vand ud af den anden ende når den har drukket af den magiske drikkeflaske naturligvis. OG JEG FORSTÅR DET IKKE! 

Ikke fordi jeg ikke forstår gimmicken for det gør jeg, der er nok bare noget i mig (barn i 80erne) som er lidt “bange” for bamser og dukker som er mekaniske. Jeg ved godt at den ikke kan komme op af trappen med en kniv. MEN jeg synes de er lidt uhyggelige.

Men her står jeg så ude i garagen med et helt kuld hunde. 2 der tisser, og 3 der kommer med moderigtige tasker og er fuld af glam. Det her bliver det sjoveste at give døtrene til jul. Og jeg beklager billederne som er undercover MEN det SKAL holdes hemmeligt hvad døtrene kan pakke op i julegave!

CHI CHI LOVE PII PII PUPPY er som sagt den nyeste i en serie af hunde og her er tre af de fine hunde!

Jeg får en klar reference til hollywood døtre og deres små hunde med de her CHI CHI LOVE – og jeg synes de er pisse sjove!

INGEN TVIVL OM AT DISSE HUNDE BLIVER ET HIT UNDER JULETRÆET!

Og hustruen husker dukker der kunne tisse, og det er sjovt hvordan den tendens jo så er tilbage! Pii Pii Puppy fåes online HER!

MEN FESTEN STOPPER IKKE HER!

Ovre på min instagramside har jeg startet en konkurrence hvor du har mulighed for at vinde din helt egen PII PII PUPPY (eller en gave til et barn du har kær). Jeg stemmer for en masse af CHI CHI LOVE PII PII PUPPY under træet, og ser en masse børn gå på stierne i byen med deres egen lille hvalp der jo skal luftes!

HVOR OPTUR BLIVER DET LIGE?