Søg
Close this search box.

INDEN UHELDET ER UDE!

img_5102

SPONSORERET AF GROHE…

HER STÅR JEG NEDE I KÆLDEREN…

Jeg står dernede hvor vi 2 gange har haft vandskade. Vi købte et gammelt hus, som havde charme og hygge. Vi købte et gammelt hus som havde udseendet som vi ønskede os. MEN MEN MEN der fulgte nogle ting med i vores lille hus. Nemlig en fin lille kælder, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Vi havde optur over kælder løsningen. Opturen var kort da vi hurtigt derefter havde vores første vandskade i kælderen. Jeg er blevet spurgt af GROHE om jeg vil teste en sensor som kan forebygge vandskade. Det her er voldsomt nytænkende og jeg er stolt over at måtte være med til at teste den.

img_5097

Se videoen her for mere information

OG se hvor nem GROHE SENSE er at installere!

https://youtu.be/BOmhV1vJ47I

FOR MIG STÅR DET KLART!

Den her lille maskine kommer til at redde mig og os for en vandskade næste gang. Jeg er vild med at jeg kan nørde i appen ONDUS med grafer og holde øje med hvordan det “står til” nede i vaskekælderen. Som jeg fortæller om i videoen, så er det en ubehagelig følelse ikke at vide om der kommer en vandskade igen. Og ja vi har naturligvis lavet forbedringer i kælderen så vandskaden er mindre mulig. MEN MEN MEN i et gammelt hus der ved man bare aldrig helt. Jeg er ude i nærmest at have dem i flere rum. Simpelthen for at være sikker på at huset er iorden!

 

img_0024

img_0023

HAR DU PRØVET AT HAVE VANDSKADE?