Søg
Close this search box.

TO SNAPCHAT OR NOT TO SNAPCHAT?

image

Ærligt jeg synes snapchat er grimt. Som et visuelt menneske som går lidt (ok måske meget) op i hvordan min instagram ser ud og generelt gerne vil have tingene er pæne, ja så er snapchat sgu ikke lige mig. Jeg forstår at det er et medie som er sjovt – og at det giver et blik (uden alt for mange filtre) bagom instagram og perfekt opsatte billeder. Jeg havde svært ved det i starten. Jeg tror faktisk ikke jeg forstod det overhovedet. Jeg nød at følge seje folk som Sneglcille og Nutidensmor som har fundet deres egen måde. Jeg har valgt at omfavne grimheden i snappen. Jeg har valgt at det er ok at der er rod i hjørnet bagved os der danser 🙂 Jeg snapper i morgenhår og i udslidte birkenstocks. Jeg forstår at det kan være sjovt og ligetil. Det er sjovt og uhøjtideligt! Og jeg ser det som en highfive at flere og flere følger med derinde også. I er pisse seje alle jer dejlige mennesker som kigger med! 🙂

HVEM NYDER I AT FØLGE PÅ SNAPPEN? 

TAK FORDI I LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM