Søg
Close this search box.

WEEKEND MED MGP FEST :)

FullSizeRender_1

Denne weekend har haft et klart tema. MGP! Og som far til døtre som nu bliver ældre og ældre så har den fest taget til i omfang. Hvor det før var døtre der faldt i søvn inden vinderen var fundet, er det nu en stor fest. Nærmest større en Nytårs aften er (hjemme hos os nuvel).

Jeg må indrømme at jeg smilede af en af vores venner som havde købt kopper og flag og tænkte at det var lige i overkanten – men så kom dagene optil, hvor jeg så mig selv (out of body experience uden tvivl) smide glimmer konfetti og balloner (allesammen smukt pakket ind i MGP logo selvfølgelig) kopper tallerkener og flag. Altså det jeg ville kalde ALL IN! Tøserne var ellevilde og de fik lov til at pynte op (som jeg rettede til haha). Og festen aftenen var klar!

Pizza ovnen blev tændt op og vi lavede mgp pizzaer og dansede til de nye sange jeg fandt på spotify. Allerede der var der fundet favoritter. Blev nr 4 vinderen eller var det nr 9?

FullSizeRender

 

Maden blev spist og hygget om og festen kunne sådan rigtig begynde! tvet lyser op med mgp sangen som har kørt på repeat her mange dage, og sangene blev suget til sig. Vinderen blev den rigtige ifølge AVA (og mig) men alle tøser (minus Noomi bevares) holdt sig oppe og havde en oprigtig fest. Jeg synes det er en hyggelig tradition som vi har tænkt os at holde ved med.

Hvordan var jeres MGP aften?

A

FullSizeRender_2