Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND – 5 NYTÅRSFORSÆT

image

SÅ ER VI HER! NYTÅRSFORSÆT FYLDT MED KLICHÈ OG DET HELE.

2017 er igang. Jeg har en god fornemmelse med iår. Jeg har en fornemmelse af at det her år kommer til at ROCKE faktisk. Jeg er ikke bange for at omfavne en kliché eller to OG nytårsforsæt er måske en af dem. Jeg har her listet 5 punkter som jeg vil arbejde på iår!

ER I KLAR?

/1

image

BEDRE OG SUNDERE MAD I UGEDAGENE OG NEDSKÆRING AF TILSAT SUKKER! Jeg har en tendens til at gå ALL IN på ulækkert mad. Jeg bliver ikke yngre (og det skal vi ikke nærmere ind på ps) og jeg skal skisme passe på min krop. Jeg er fra idag (wow nytænkende i know “mandag” OG “første ugedag i det nye år”) skåret sukker/søde sager/cola/kager/ting der smager af ovenstående fra i mine hverdage. Jeg er nød til at være TOP firkantet med det da jeg nemt liige kan spise en kage eller drikke en cola (min elskede cola…). Jeg vil spise sundere og prøve flere små måltider så jeg IKKE voldstormer SYVELLEVE (7 eleven ps) på Nørreport station når jeg er på vej hjem fra arbejde. Jeg vil skære ned på mælkeprodukter (som også indeholder sukker) MEN jeg vil IKKE skære frugt helt fra. Jeg vil være realistisk og et KOMPLET sukkerstop er ikke realistisk – MEN jeg hygger for meget, og den knap er TOP nem at dreje på.

/2

image

JEG VIL HAVE EN SUNDERE KROP! YEP here we go again. Jeg faldt af den fantastiske ENERGII vogn. Mest af alt fordi jeg havde en masse at lave (læs: en masse undskyldninger!) Jeg synes man HER også skal være realistiske. Jeg kommer IKKE til at bo hos energii (selvom det med garanti er hyggeligt og sejt da alle er top seje derinde i deres centre) MEN jeg har sammen med min seje veninde Camilla Malmberg lagt en plan (REALISTISK) som indeholder træning OG derudover skal jeg til at løbe med min kammerat (eller solo). Vi skal til at komme igang igen! Det er simpelthen bare sådan det er. IGANG med at få rørt kroppen. Jeg har mega brug for det! I CAN DO THIS! Derudover har jeg valgt at afprøve BODY SDS TREATMENT forløb hos seje Kim Maibom hos Dollface! Kroppen skal igang. Jeg glæder mig!

/3

IMG_6875

HUSKE KÆRESTETID MED HUSTRUEN! Det sidste år har vi været OK til at være sammen på små ture uden ungerne. Ikke fordi vi ikke savner dem – eller har dårlig samvittighed over at vælge tid med dem fra (fordi vi ikke har super meget tid altid)! MEN i år er året hvor jeg upper gamet! Jeg har begavet min hustru med gavekort til Comwell SPA hotel (super duper weekend – altså to overnatninger!!!), Hilton kæreste overnatning (også selvom det er lige rundt om hjørnet!) og hustruen begavede mig med en YSTAD tur igen. HVILKET JEG ER VILD MED! Derudover vil jeg forsøge at medbringe hustruen engang imellem når jeg er ude og rejse. Det er vigtigt – især hvis hverdagen bliver for logistik præget…

/4

image

REJSE MERE OG SE VERDEN MED UNGERNE OG HUSTRUEN! Er du gal jeg har nydt de ferier og turer som vi har været på! Om det var ferie med Merle og mig i Disneyland, eller hele familien på ALL INCLUSIVE charter fest på Cypern. Jeg er ligeglad. Jeg vil ud og se verden med min familie. Og det SKAL være en prioritet. Vi lader ALLESAMMEN top op sammen, og der er et andet tempo – i en dagligdag med fest og farver 🙂 Men hvor skal man hen? Åh verden er åben (og jeg er startet på at spare sammen allerede haha!)

/5

image

VÆRE TIL STEDE I NUET! Jeg er meget i transit. Om det er frokostpausen med kollegaerne (hvor jeg er på sociale medier), weekenderne med familien (hvor jeg er på sociale medier) – ja jeg er bange for at jeg går glip af noget. Jeg er kommet frem til noget. Jeg vil have fokus på at være til stede i nuet. Ikke fordi jeg ikke vil være tilstede her på bloggen eller instagram – MEN jeg vil prioritere folk “in person” lidt mere, og huske at nyde øjeblikkene – store som små. Derudover vil jeg i den forbindelse arbejde på min tålmodighed. Det er vigtigt ikke at være trold op af en æske men trække vejret. Jeg arbejder på det – OG vil fortsætte med at gøre det. Det er ikke nemt, dog er jeg sikker på at jeg nok skal komme tættere i mål i år!

HVILKE NYTÅRSFORSÆT HAR I? HAR I NOGEN OVERHOVEDET?

TAK fordi du læser med!

🙂 Allan