Søg
Close this search box.

VELKOMMEN WHEAT X DISNEY ❤️

image

For noget tid tilbage så jeg noget fantastisk. En fusion imellem et af vores klare favorit mærker WHEAT og DISNEY. Det er første gang jeg har set hvordan et mærke kan lave disney tøj som forældrene (Hej Hej!) også kan overskue at børnene har på. Jeg vil være ærlig at sige at der ikke går meget Disney prinsesse i den hjemme hos os. Simpelthen fordi jeg synes det bliver for polyesterblanktglimmerhelvede. Altså det er fint til klæd ud – GO FOR IT! Men når de kære døtre også gerne vil have mere Disney på så er der nu en kollektion (som ikke bare er “se nu har du Else på undertøjet – så er det hemmeligt”) som de kan have på og hvor der som med wheats andre kollektioner ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

image

Der er alt fra nattøj til fine kjoler som den Merle har på. Kjolen som hun iøvrigt krævede at have på hele weekenden nærmest Jeg skal klart købe lidt mere ind i den kollektion – OG selvom jeg jo har døtre så lagde jeg også mærke til at drenge kollektionen er sej. Uden at være for pattebarnsagtig (udtryk citat fra Ava ps). Jeg har optur over den her kollektion. Og den næste har jeg allerede set også – glæd jer den bliver taget til næste niveau!

MEN check den fine kollektion ud her -SHOP den smukke kollektion HER! 

image

OG HAV EN FANTASTISK WEEKEND!

A

indlægget indeholder reklamelinks.