Søg
Close this search box.

HAVFRUEFEST & EN RABATKODE

WEEKENDENS HELT STORE HØJDEPUNKT VAR UDEN TVIVL NOOMIS FØDSELSDAGSFEST!

Og som den dygtige InstagramDAD jeg jo er, fulgte jeg trop på Noomis krav om en Havfrue tema fødselsdag. Nuvel vi kunne sagtens nøjedes med at sætte et flag på bordet, og hente en kage hos bageren (intet ondt om det) MEN sådan holder vi ikke fødselsdag herhjemme hos os 😉 Vi har en fest og fejrer hver fødselsdag på sin egen måde. Der er ingen tvivl om at jeg ikke forventer at døtrenes iver for et tema jo ældre de bliver kan mindskes, og netop derfor kører vi fuld smadder så længe de synes det er sjovt. Det er sjovt mens det er sjovt!

reklame for HolyCannoli.dk

PSSSST! RABATKODE DELES LÆNGERE NEDE I INDLÆGGET!

MEN HVOR FINDER MAN HAVFRUE TEMA OPPYNTNING?

Jeg vidste ikke at havfrue fest temaet var en ting der var oppe i tiden (okay jeg prøver at følge mere med næste gang!), dog fandt jeg lyn hurtigt en masse lækkerier hos favorit Holy Cannoli som er hjemmesiden for alt lige fra de ÜBERpopulære BallonBuer (som laves nemt via en opsætningsstribe der følger med) til confetti til bordet, fine cupcake holdere med fint pynt til ovenpå (og der er SÅ meget fint MERIMERI pynt hos Holy Cannoli WOW). Det hele smukt farveafstemt. Derudover fandt vi super fine folie balloner til helium som man jo har glæde af i LAAAANG tid! Ja alt var faktisk bare super OPTUR!

SÅ FINT SÅ FINT ALTSÅ!

Merle hjalp med at pynte de fine Rabarber cupcakes som hustruen havde bagt, og jeg må sige at jeg er en sucker for de fine detaljer med pynt på cupcakes! Se også den fine confetti som de store døtre havde pyntet bordet med! Alt i Alt en helt gennemført fest med smukke detaljer – præcist som vi er vilde med det 🙂

OG NOOMI NØD ALLE DETALJERNE OGSÅ!

Hun hoppede rundt af glæde over især de fine balloner! Det var alt hvad hun havde drømt om!

SPAR HELE 15% PÅ DIN BESTILLING LIGE NU!

Hvis nu min fest spam på instagram (haha det rimer og det er rigtigt!) har efterladt dig med en trang til selv at puste 37465392 balloner op til en ballon bue (jeg klarede mit på under en time ps! med munden…) eller det fineste pynt og temaer til lige netop din fest, ja så har Noomi og jeg fået lov til at dele en rabatkode til dig! SÅ DU KAN SPARE 15% PÅ DIN NÆSTE ORDRE!

KODEN ER Noomi

Værsgo! Løb & Køb HER!