Søg
Close this search box.

KLAR. PARAT. SOLSMART!

dsc_0092

SPONSORERET AF KRÆFTENS BEKÆMPELSE…

I KENDER DET GODT…

Ulvetimen hvor ungerne lige skal falde til ro. Vi havde haft sommerfest med skolen idag – hvilket altid er super hyggeligt! Men det gjorde også at der var lidt uro. Jeg har længe ville have især de store døtre til at afprøve en ny app. Og her til aften var et PERFEKT tidspunkt. Ser i, Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden har lavet denne fantastiske app som hedder “SOLSMART”, for at skabe opmærksomhed omkring de ret simple hjælpe redskaber som vi alle har i vores hverdag med sol. Vi er ikke sol forskrækket som familie DOG passer vi på vores døtre og giver dem solcreme på selv ved den mindste solstråle.

dsc_0098

KLAR. PARAT. SOLSMART!

Og hvad gør den her app så? Jo den gør det sjovt at tænke sig om når man er i solen! Der er skygge spillet hvor man skal holde sig i skyggen. Der er bonus spil hvor man skal smøre et af monstrene komplet ind i solcreme. Pigerne hyggede sig rigtigt godt med det, og funderede over hvorfor spillet var som det var, da de blev puttet. Klar. Parat. Solsmart! er udviklet som en del af Kræftens Bekæmpelse og Trygfondens Solkampagne, fordi børn som bliver solskoldet har en øget risiko for at udvikle kræft i huden senere i livet. Spillet sætter fokus på solbeskyttelse igennem leg, er gratis, reklamefri og indeholder ikke tilkøbsfunktioner. Altså det er WIN WIN i min verden. OG det er sjovt. Døtrene grinede højlydt da monsteret rakte tungen ud da der kom solcreme i munden. AD!

dsc_0089 dsc_0095 dsc_0085 dsc_0091

SKAL DE SPILLE SPILLET IGEN SÅ?

Øh ja det må blive et rungende JA! med store bogstaver. Og faktisk tror jeg også at Merle ville hygge sig med spillet. Spillet henvender sig primært til børn imellem 5-10 år. Men jeg er sikker på at alle ville synes det var sjovt. Også mormor og morfar ville nyde godt af spillet! Jeg er glad for at man via spillet kan italesætte behovet for at passe på sin hud. Med mindre man vil ende som en popcorn (spil spillet og se hvad jeg mener!).

HVAD GØR I MED SOLBESKYTTELSE?

HAR I PRØVET APPEN?

Find appen HER! og skriv lige hvad i og familien synes om spillet.

Det er hyggeligt!