Søg
Close this search box.

NÅR MAN ER ET STORT LEGEBARN…

img_6385

SPONSORERET AF NETTO…

JEG INDRØMMER DET GERNE…

Jeg er et mega legebarn! Jeg er vild med eventyrlig leg OG elektronisk leg. Da jeg fandt de seje VR BOX BRILLER i min lokale NETTO (ja jeg var forbi spot hylden… igen…) Jeg faldt for at brillen kunne bruges i samarbejde med en smartphone, og så for mig hvordan døtrene kunne bruge vores aflagte iphone til netop denne brille! De er ligeså nørdet som mig og jeg må indrømme at jeg gerne støtter op om det! Ned i kurven kom den og med mig hjem også. Jeg overvejede at skjule den for hustruen – MEN lad os være ærlige, det finder hun altid ud af haha! Så kom udfordringen. Ikke at afprøve brillen uden døtrene…

img_6387

JEG INDRØMMER GERNE…

Jeg kunne ikke lade være med at afprøve brillerne. I aftenenes begyndende tusmørke afprøvede jeg med stor iver brillerne! Døtrene var puttet og jeg pakkede brillen pænt ned i kassen igen, bagefter (i optur over brillen). Tog batterierne ud af fjernbetjeningen (i optur over brillen). Og fjernede appen på deres telefon (i optur over brillen). Ja jeg slettede alle spor for tænk nu hvis de skulle finde ud af at jeg havde tyvstartet. Tænk nu hvis de fandt ud af at jeg ikke oplevede det sammen med dem for første gang…

img_6383

JEG INDRØMMER GERNE…

At spothylden i min lokale NETTO jo er et hit hos mig. Om det er flamingo pynt til Noomis fødselsdag, eller hynder og puder til møblerne på terrassen. Vi finder en masse ting derinde som vi bruger i vores hverdag. Ting som både kan leges med – eller hygges med. Ting der passer perfekt ind i vores hjem og hverdag. Den diversitet og kvalitet man finder i trådhylderne er perfektion i min bog. Det er vigtigt for mig at kunne mixe i sit hjem. Ikke kun købe dyrt eller billigt. Ikke kun handle i møbelbutikker men finde ting de steder man er. OG DER er min lokale spothylde perfekt! Og jeg går forbi der imorgen igen… med garanti!

img_6389