Søg
Close this search box.

OG SÅ KOM MORS DAG

image

Mors dag var igår. En dag som, med mig der er forældreløs er lidt dobbeltsidet… Jeg elsker at forkæle min hustru og havde været ude med døtrene og fine lækkerier til hende – lige som hun fortjener det.

Igen kom det hele til at være lidt farve koordineret igen sådan helt tilfældigt men stadig sådan helt end i detalje med rose farven som passer til den nye indpakning fra Lakrids pakke. Summer! Det passer da perfekt med det hele!!

image

Midt i hele den her fejring af min hustru – den bedste mor jeg kender, er der en følelser af savn. Jeg var ærligt ikke skide god til at huske min mors dag. Jeg var ikke særlig god til at huske at fejre de små ting med hende… Og igår blir dermed også en dag der efterlader mig med en følelese af savn. Og måske også lidt en følelese af fortrydelse. Jeg har før bedt min kusine om at lægge en blomst på mine forældres grav ved henholdsvis mors og fars dag. Men denne gang valgte jeg at købe lidt extra til min Svigermonster. Hende den fantastiske kvinde der er her endnu og også hende der passer på mig som min mor ville gøre hvis hun var her endnu. Og som jeg stadig har brug for…

Jeg prøver at leve med savnet af mine forældre. Men det er ikke altid nemt. Sjovt når jeg ikke var så god til at fejre hendes dag da hun var her. Jeg har bestemt mig for at hylde de mødre jeg kender istedet og har tæt på. Min kusine som er den sejeste mor (til to fætre) som jeg ser enormt op til. Min veninde som med hendes 3 børn er en hverdags heltinde, med tungen lige i munden imellem kæreste, børn exmand og dagens trummerum. Min Svigermonster som – på trods af at have børn som er voksne – stadig inspirerer mig . Min elskede hustru som hver dag viser mig vejen imod det at være forælder som jeg gerne vil være, som et lysende forbillede.

Og til sidst nok stadig ende med at hylde min egen mor. Hende der støttede alle mine underlige påfund. Smilede og grinede af mig når jeg opførte mig fjollet, og hende som frem for alt var der for mig med alt hvad hun havde. (Så sad jeg her på toget på vej ind mod Oslo med tårer i øjnene…).

Mødre! I er for seje – også selvom i ikke får det at vide måske så meget. Jeg har optur over jer!

image

TAK FORDI DU LÆSER MED A