Søg
Close this search box.

JEANSKØB MED DE VILDESTE OPTURS FORDELE?

REKLAME FOR NAME IT

JEG VED IKKE MED JER MEN…

Vores døtre er lidt sensitive med tøj, og pasform. Og somme tider kan det virke som en UMULIG mission at gå på shopping med dem allesammen. Sammen. Udover den åbenlyse ventetid i prøverummet (hej 4 små dejlige meninger) er der også 4 forskellige meninger om hvordan bukser især skal sidde. Og misforstå mig ikke. Det er IKKE fordi jeg ikke ønsker at de har deres egen mening. Det er absolut optur. Jeg kan bare synes det var nemmere (ja ja jeg ved det godt) dengang vi bare købte tøjet til dem. Men nuvel de er større og sådan er det! Jeg blev gjord opmærksom på et nyt koncept hos NAME IT KIDS. Deres nye jeans koncept #BFF BEST FIT FOREVER. Lad os være ærlige. Jeans er lidt svært herhjemme. Især fordi de jo skal på benene, som er udgangspunktet i de største kontroverser vi har med tøj. Hvis døtrene kunne have bare ben og løse shorts, eller kjoler på så var alt OPTUR. Som i seriøst optur 🙂 Jeg tænkte at det nye #BFF koncept absolut skulle afprøves og afsted imod den nærmeste NAME IT med os!

JEG VED IKKE MED JER MEN…

Jeg er faktisk ret tålmodig i butikker. Jeg har selv arbejdet i butikker, går op i hvad jeg har på, og forstår at dette begynder at ske med mine døtre også.. De største er jo snart 10 så jeg mener det er jo bare naturligt! Men min tålmodighed blev sat lidt på en prøve da jeg tænkte at det var meget IN OUT BOOM FÆRDIG (og hen til en kop kaffe…) MEN NEJ! Så let slap jeg ikke. “se far der er også den her kjole” “se far jeg kan godt lide det her gule velour hårbånd”. Jeg troede naivt at vi bare skulle ind og hente jeans og ud igen. MEN NUVEL jeg trak vejret ( LÆS: efter min overbærende hustru sendte mig sit “slap nu af skat” blik) og døtrene prøvede løs!

OG SUCCESSEN KOM! 

Den fine snak omkring muligheden for at kunne levere bukserne tilbage hvis de ikke virker (indenfor 30 dage!) eller passer dårligt – SELV EFTER VASK gjorde noget for døtrene. Det er ikke fordi der var pres fra os til noget. De prøvede og de bukser de kunne lide købte vi. Okay og en del af de andre sæt tøj de også kunne lide høhø 🙂 Idag havde de så de fine jeans på og det var simpelthen så hyggeligt! Miniholdet havde deres favorit jeans med glimmer på. Og de store havde deres storpige jeans på. Shit de er så fine! Og pasformen er OPTUR! Og døtrene er enige. De hoppede og sprang rundt i stuen, og endte på legeværelset og læste favoritbogen højt (hvor hyggeligt er det iøvrigt lige at de store nu læser for miniholdet?)

MEN HVAD BETYDER #BFF FOR DIG? OG VIGTIGST AF ALT FOR DIT BARN?

#BFF betyder følgende supervigtige ting for dig. Du kan roligt købe bukser og afprøve dem, OG levere dem retur hvis de ikke virker. Det er det som vi kalder WINWIN herhjemme. Hvis barnet virkeligt ikke kan bruge bukserne, eller ikke synes de passer så kan de returneres. Og det er skisme første gang jeg har prøvet det! Kampganen kører til og med 24. April. Og du kan læse meget mere om den seje kampagen LIGE HER! Og her er de vigtigste points:

– Der gives én testperiode pr. købte par jeans.

– Konceptet er kun tilgængeligt for medlemmer af

Club NAME IT.

– Du kan ombytte jeans ubegrænset inden for 30

dage efter dit første køb.

– Testperioden bliver ikke forlænget, når der byttes

til andre jeans.

– Skal de købte jeans ombyttes til et andet par, skal

du medbringe den oprindelige købsbon.

– Testperioden omfatter alle jeans, bukser og shorts

i denimstof.

– Det er ikke muligt at få pengene retur for testede

jeans.

– Købs- og reklamationsretten er altid gældende.

FIND DIN NÆRMESTE NAME IT BUTIK HER!

Vi handlede i den fine afdeling i Lyngby Storcenter som havde et fint udvalg BÅDE af drenge og pige jeans

(pigerne prøvede også drengejeans naturligvis!)

SE MERE DE FINE JEANS MODELLER HER!