Søg
Close this search box.

FARVEL WEEKEND / en dejlig en af slagsen!

image

Sikken en dejlig weekend det har været. Ja der har været fuld fart over feltet og fest og farver-MEN det har simpelthen været så fint!

Vi startede fredag aften med at skulle have haft gæster. Som det sker med børne familier så tit så blev det desværre aflyst pga sygdom så vi hyggede alene på sofaen

image

Lørdag kom min bedste kammerat men hans søn og kæreste. Det er sådan en ven man ikke ser særlig tit (desværre) men som man ved er der for én når man har brug for det. Derudover så gør han det pisse fedt som far. Vi lavede lidt hurtig brunch til dem og hyggede nogle timer, inden vi skulle til min hustrus søster (de bor 5 minutter væk) til hygge og aftensmad! Selvom man bor i byen så er der stadig travlt så vi ser dem ikke så meget heller. Udover godmorgen hilsen på skolen Det er dejligt at have familie så tæt på, og dejligt at være sammen med dem!

image

Søndag hoppede vi til byen for at hygge med mormor og morfar. Brunch igen. Der var lidt frem og tilbage da det sted hvor vi skulle være, aflyste en time før. Hvad gør man så? Så går man da på cafe Norden og spiser deres fantastiske brunch der!!! Det var top hyggeligt og dejlig mad som man jo altid får derinde. Vi gik lidt rundt og Window shoppede lidt. Det var så lækkert vejr igår at man jo bare nød at være ude! Vi parkerede ved Bolia butikken og gik lige kort derind. Det er mega længe siden at vi har været der men der er sket noget derinde da de havde mega mange fine møbler!! Og efter et besøg hos fine cafe Norden, og deres fine indretning så kan man kun blive inspireret til at ville ændre lidt i hjemmet

image

Nu sidder jeg så her i toget på vej på arbejde og tænker over denne fine weekend Har I haft en dejlig weekend! Har i påskeferie eller starter den først onsdag efter arbejde?

A