Søg
Close this search box.

NÅR MAN SKAL NED FRA 35. ETAGE VIA NØDUDGANGEN…

TERROR! VI KIGGEDE PÅ HINANDEN OG SAGDE BEGGE INTET, TÆNKTE DOG DET SAMME…

Vi har været en skøn dag på vores elskede JBR strand (yep vi er i Dubai igen) og havde lovet døtrene spa tid i badekaret derhjemme i vores lejlighed. De var i fuld sving, jeg var i fuld sving med at lave mad (ja du læste rigtigt!) (okay det var pasta tomatsauce men stadig!) OG PLUDSELIG LØD EN ALARM. Først troede jeg at det var fordi jeg havde glemt at lukke køleskabet. Så tænkte jeg at det var house keeping der kom med vasketabs til vores opvaskemaskine (the sexy life i know – INGEN roomservice til os) MEN NEJ der var intet. Jeg åbnede døren ud til gangen og hørte til min rædsel en ALARM…

THIS IS NOT A TEST. THIS IS AN EMERGENCY, PLEASE LEAVE YOUR ROOM AND MAKE YOUR WAY OUT OF THE HOTEL!

HOLY SHITTERS! Jeg løb ud til begge badeværelser hvor døtrene var i fuld SPA MODE (mega nuttet iøvrigt) og hev dem op sammen med hustruen. Vi begav os ud mod elevatoren men blev enige om at vi tog trappen. ALTSÅ FRA 35. ETAGE!!! ungerne under armen og afsted med os. Jo længere ned mod stue plan vi kom, jo mere lagde vi mærke til at der ikke var andre end os på trappen. Vi talte ned med døtrene indtil vi mødte et stk personale som sagde at det var en fejl. Men vi gik lige ned for at høre i receptionen hvad der var sket. Her blev vi mødt af en grinende mand som bag disken jokednde sagde “I skulle da bare have ringet ned – det var jo bare en fejl”. Han grinede sådan lidt “se på fjolseturisterne der har taget den 35 etager ned på gå ben”…

JEG BLEV PISSE SUR OG MÆRKEDE HVORDAN JEG IKKE KUNNE SE DET VAR EN JOKE!

Jeg tænker dette scenarie. “Hej det er rum 3205, der er gået en alarm – er det rigtigt” KLIP TIL at branden på etagen spærer vejen for at vi kan komme ud.

Eller dette scenarie “Hej det er rum 3205, der er gået en alarm – men det er vel en fejl” Nå det var det ikke – det var så terror.

OG JEG HADER DEN FRYGT!

Okay jeg HADER mange ting ved det her. Noomi på 4 som gik 35 etager ned sammen med os andre. Jeg hader at jeg ikke tænkte at jeg skulle løfte hende, dog tænker jeg også at mit instinkt havde gjort det hvis der kom røg? Jeg hader at man er på ferie og lige tjekker nødudgangenes placering på alt lige fra restauranter til lufthavne. Jeg hader at mine døtre nu har frygt, de var okay, dog kom en reaktion fra de store som pludselig blev enormt kede af det. Hvad nu hvis der var sket os noget som familie. Hvad nu hvis vi var kommet til skade. Det er så vildt at dette er en virkelighed som vores døtre skal tage stilling til. Det er en del af deres liv også.

FRYGT! JEG HADER DET!!!!

Vi fik sluttet aftenen af med hygge grin og hjemmelavet aftensmad (YEP JEG LAVEDE MAD HEJ HEJ!!!). Og jeg er sikke rpå at der bliver nogle snakke om dette. Og jeg er sikker på at vi griner af hvordan vi gik skide 35 etager ned. Jeg håber at det kan blive sjovt. Men jeg havde ikke brug for at det var sjovt for manden bag disken i receptionen….

HAR I OPLEVET NØDSITUATIONER – “RIGTIGE” ELLER “FALSKE”