Søg
Close this search box.

DENGANG JEG KRAMMEDE KVINDEN DER LIGE HAVDE VOKSET MIN RYG…

reklame for mensroom.dk

JEG VED GODT HVAD DU TÆNKER…

Det var noget af en overskrift Allan. Og JA det er rigtigt. Lad mig lige starte fra starten. Jeg var inviteret ind for at prøve verdens sejeste mensroom, som er en hudplejeklinik i indre københavn. En hudplejeklinik kun for mænd, og det har det været siden 1998 hvor de startede. Jeg har (som den forfængelige mand jeg er) fulgt godt med, og har længe ville prøve en af deres behandlinger. Nuvel jeg havde ikke troet for nogle år siden at det ville være ryggen som jeg skulle starte med. Men sådan blev det da jeg igår gik ind af døren hos seje MENSROOM. Jeg blev mødt af mørke smukke trælofter, chesterfield sofaer i valnødfarvet læder, og en stemning som klart efterlod et varmt indtryk. Dog maskulint.

JEG HAR FRYGTET DET DER VOKS…

Nok mest fordi jeg prøvede det for nogle år siden da jeg kækt bad min hustru om at gøre det (hjemme hos svigermonster naturligvis). Og det er noget af det mest smertefulde jeg NOGENSINDE har prøvet. Jeg blev vist ind i et rum, lad os kalde det voks rummet. Den søde dame som hjalp (som jeg ikke husker navnet på) var super behagelig, og professionel. Og vi gik igang. jeg skriver VI fordi jeg følte absolut mig en del af det hele. Mest måske især fordi jeg nonchalant forsøgte at være cool. “erm jeg har prøvet det før og det gjorde pænt ondt”. Men det var slet ikke så slemt her. Misforstå mig ikke. Altså hårene bliver vokset og revet ud. Det er ikke en fest – dog var det slet ikke så slemt. faktisk. Og da jeg var færdig fandt jeg mig selv (påklædt naturligvis) i at give hende en krammer. Sådan lidt et lettelseskram måske. Og da jeg gik ned mod bilen gik jeg sgu og grinede.

KRAMMEDE JEG LIGE KVINDEN SOM HAVDE VOKSET MIN RYG?

Den efterfølgende hudpleje af voksede områder er (åbenbart) enormt vigtig. Og med produkter som control cleanser og repair spray er det nemt. Både med en vaskegele som renser huden ren, og modvirker tilstopninger og indgroede hår. Der er skisme mere end man skal overveje. Og jeg er jo absolut NY på det her område haha. og repairsprayen fik jeg på efter voksningen – og den modvirker tørhed. Jeg er FAN! Og er skisme afhængig af min hud som er helt baby blød…

LÆS MERE OM MENSROOM HER!