Søg
Close this search box.

NÅR DØTRENES KREATIVITET SKAL IND I HJEMMET…

image

Ok jeg ved godt at jeg lyder streng. Men seriøst jeg har skulle sluge nogle kameler! Jeg er et visuelt menneske som har enorme meninger om hvordan mit hjem skal se ud (stakkels min hustru til tider faktisk!). Jeg har altid ført juleopsætnings slaget. Med input fra min hustru (som jeg har hørt efter naturligvis)! Nu er det så således at min døtre er TOP kreative. De slæber hjem med kreationer. Og det stressede mig enormt til at starte med, fordi det jo største delen af tiden var visuelt grimt. Ja undskyld jeg kalder en spade for en spade… Først fik vi en speciel ramme der kan indeholde en masse tegninger så de ikke hang over det hele (læs: rammen er pæn og passer ind i vores hjem…) så fik de største piger deres nye værelse, hvor der er hylder i massevis til at vise smukke ting frem på.

Nu er julen her så! Og med den kommer så også en masse ting! Og stolt kommer de hjem med de her juledekorationer. Og nu har jeg bestemt noget. Jeg vil omfavne de der trainwrecks af en juledekoration! De blev stillet på bordet til morgenmaden i weekenden, og tøserne er pisse stolte. Og det var pisse hyggeligt.

image

Jeg har tænkt mig at gøre en anden ting også. Jeg vil nyde mere at ungerne er kreative. Jeg fik smukke kreative gaver i fødselsdags gave. Og de var top fine! Nuvel jeg har ikke rigtigt noget at bruge perleplader til. Men jeg kunne se at Merle nu har rykket sig og farvekoordinerer perlerne i en sådan grad at jeg ikke andet end kan give hende et anderkendende blik.

Jeg omfavner deres kreativitet. Ok jeg vil prøve at omfavne deres kreativitet. Også selvom det er grimt (måske)….