Søg
Close this search box.

EN FANTASTISK FAMILIE DAG

image

ANNONCE.

Vi har en stor familie. Ja vi har 4 fantastiske døtre. Desværre har vi ikke mere tid end andre familier, selvom dette kunne behøves engang imellem. Vores morgener kan til tider være hektiske og der er tryk på. Døtrene kan godt lide at være med til at lave morgenmad og det er bare ikke altid det kan lade sig gøre, der kan være for lidt tid eller for lidt overskud (fra forældrenes side). Vi har fundet et kompromis engang imellem. Knækbrød er en perfekt løsning. Det er nemt og let. Og Døtrene kan med glæde være med til at lave deres egen mad. OG pynte maden også. Vi blev spurgt om vi havde lyst til et morgen weekends besøg af Wasa for at de kunne være med (og filme) vores morgen. Det var en hyggelig lørdag med hele familien, hvor vi havde tiden til både en hyggelig morgenmad men også tiden til at være til stede. Tiden til at komme ud og være sammen som familie. Tøserne var hurtigt afslappede omkring Rasmus (seje Rasmus) og hans kamera. Og tingen er den at vi jo rent faktisk har knækbrød som en naturlig del af vores familie og hverdag. Om det er den grove Surdegs Rug eller den lette og lækre Økologisk Sprød Rug, til morgenmad og frokost. Eller den altid lækre runde Kanel knækbrød som snack i skolen eller på tur (med friske æble stykker på MUMS!!). Det er perfekt for mig i hånden på vej mod bussen, klokken meget tidligt om morgenen. Så er det en del af vores til tider hektiske og travle hverdag.

image

image image

Døtrene var meget involveret i dagen og var vilde med at kunne følge med i hvad Rasmus filmede. Vi fik spist morgenmaden og kom afsted og ud i naturen. Vi har smuk natur i nærheden af hvor vi bor og vi tog derud med tæppe og Kanel knækbrød snacks og frisk frugt. Vi fik gået en dejlig tur og kastet med sten på den her efterårs dag. Der var varmt og vi kunne smide jakken når solen var fremme. Det var en smuk dag! Sådan en af de dage hvor man kunne være TOP til stede, og nyde øjeblikket. Efterårsferien er ved sin slutning og jeg er glad for at vi i stedet for et presset ferie skema med en masse aftaler, har taget dagene som de kom. Komme ud i naturen. Lege skattejagt i vores egen have. Gøre haven vinterklar med pigernes hjælp ( de elsker at hjælpe i haven ) og generelt være sammen som familie. Hverdagen går så hurtigt og man mister hurtigt sig selv og tiden. Ferier hvor de fleste af os er hjemme er med til at skabe ro – og lige få familien tilbage og samlet.

image image image image

Og nu er det simpelthen tid. Det er tid til at jeg kan dele videoen vi filmede. Jeg vil ærligt sige at jeg er mega stolt over at være en del af det her. Jeg er mega stolt over min familie og har optur over det færdige resultat. Jeg vil sætte kæmpe stor pris hvis i ville kigge med og skrive nedenfor hvad i synes. Det er ikke så tit jeg er på kamera og den forfængelige mand i mig er ydmyg over resultatet (lys kan gøre meget ps!) SE FILMEN NEDENFOR!

HAR I WASA KNÆKBRØD SOM EN DEL AF JERES HVERDAG ?

TAK FORDI I LÆSER MED

A