Søg
Close this search box.

#NERD ALERT PRESS DAYS

FullSizeRender_1

Presskontakterna_cph’s Christina og Louise inviterede mig forbi deres fine showroom til en chokorug (jeg spiste 2) og en visning af deres fine børne sko mærke KAVAT . KENDER I DET?

KAVAT er svensk og øko helt igennem som i HELT igennem Jeg har set det hos purebaby.dk men aldrig “LIVE” egenligt har jeg når jeg tænker over det også set det på CIFF KIDS messen (læs om nørderi derude HER ).

Hos de søde press damer så jeg også KAVATs gummi støvler. JEG HAR OPTUR! de har jo verdens sejeste lille version med en uld/fleece strømpe man kan tage ud. bare lige sådan! DET ER DA FOR SMART??

FullSizeRender

Ja nu sidder du så og smiler og tænker – slap af Allan det er en skide gummi støvle. MEN jeg nørder som i ved og jeg synes at detaljerne og detaljen i at man har 2 støvler i en, ja det er da for smart?

Check KAVAT ud HER og se deres fine sommer modeller også.

Dette mærke gør det godt!! synes i ikke?

HVILKE GUMMISTØVLER HAR I TIL JERES ARVINGER?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED

INDLÆG INDEHOLDER REKLAME LINK