Søg
Close this search box.

STATUS PÅ DET DER CYKLERI…

img_9241

SPONSORERET AF GAZELLE

DET BURDE VÆRE SÅ LIGE TIL!

At trække den smukke Gazelle El Cykel ud af garagen og hoppe op og komme ud i landet… MEN MEN MEN, af en eller anden grund har det ikke været så lige til. Af en eller anden grund har jeg ikke været ude at cykle helt så meget som jeg gerne har ville. Har jeg cyklet på arbejde som jeg højthelligt forestillede mig i sidste indlæg ( læs med HER! ) THE BIKE CHALLENGE? øehm det må blive et stort nej. Den smukke, fantastiske elcykel har stået i min garage…

OG IDAG VAR DET NOK!

Idag tog jeg de store døtre under armen og sørgede for at de også fik lidt frisk luft. Jeg fornemmede, da jeg hentede Ava & Smilla, at det havde været en lang dag. Det havde også været en lang dag for mig. Hustruen støttede op om en cykeltur, så afsted kørte vi. Jeg kan mærke at døtrene ikke er så sikre på deres seje cykler. Det er mega ærgeligt at vi ikke har trænet mere. OG det er absolut noget de skal træne. Imens vi cyklede i den lune sommeraften, fandt jeg en varme i min krop. Og nej det var ikke fordi jeg havde det varmt af cykleri (nuvel den mulighed kunne sagtens have været) Det var en ro og varme over at være i naturen. Både over at dele denne cykeltur med mine store døtre. Men også for mig selv. Der var en ro. Og det gav mig OPTUR! Og den Optur gør at jeg skal ud igen imorgen – måske alene. Jeg har en tidsfrist, da jeg jo låner denne  cykel for at teste den ( læs med HER! ).

img_9246 img_9248

MEN EL CYKLER ER DA TIL GAMLE MENNESKER?

ØEH KÆMPE NEJ HERFRA! Det er Optur med den hjælpende hånd i trafikken. Det er optur at landevejen ikke ændrer sig markant om det blæser eller ej (vi havde modvind på vej hjem idag – døtrene kæmpede lidt… det gjorde jeg så ikke…). El Cyklen er nem at betjene, hvilket er et meget vigtigt selling point for mig også. Derudover er jeg vild med ideen om at komme ud i naturen med sine døtre. DET er nemlig optur. At komme ud og se noget andet. Kører ned af en vej vi ikke kender vejen til. Se hvor vi ender. Også selvom døtrene ikke var enige i den opdagelsestur haha. Det er optur at den er PÆN! For det betyder noget i mit hjem. Jeg sidder her helt og overvejer om det er flabet at køre fra et hus med sovende hustru og børn… måske jeg hellere må vaske det sidste af gulvet. MEN så skal jeg ud imorgen… Og i overmorgen også. Jeg glæder mig allerede. Måske en tur alene endda…

img_9242