Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND – SUNDERE I HVERDAGEN.

img_0093

image

GODMORGEN!

Jeg tog et valg slut december. Jeg ville joine resten af Danmarks nytårs forsæt, og forsøge at leve sundere samt tage nogle sundere valg i hverdagen. I ved dagene hvor der er travlt, og det er nemt at tage de forkerte mad valg. Og skyde det sunde til næste uge – eller endnu bedre “IMORGEN”. Jeg har i lang tid følt mig lidt træt og overvejet om jeg kunne finde nogle vitaminer der om ikke andet kunne hjælpe mig en smule på vej. Jeg har følt et ansvar – som forælder, og husbond – for at passe på mig selv.

Udfordringen er jo så lige hvad man skal vælge. Hvordan ved jeg i denne jungle af vitamin tilskud og reklamer for at få det bedre hvem man skal stole på? Jeg valgte at afprøve TAKEDAILY et sted hvor man får skræddersyet sine vitaminer ud fra simple (men vigtige) spørgsmål. OG det vigtigste er at de netop kommer med posten (optur) og endnu vigtigere er pakket klar så man nemt kan huske at tage dem (optur optur). Jeg svarede nemt på spørgsmålene. Og fik en løsning som passede ud fra de svar jeg gav. I den personlige pakke man får også udspecificeret hvad man præcis tager. Og man kan klippe små pilleæsker ud hvis man skal på mini kæreste weekend og stadig vil huske sine vitaminer!

 img_0085 img_0094

For mig virker den her løsning. Jeg kan “visuelt” se hvad jeg skal tage. Det lyder måske dumt “hvor svært kan det være at huske” – men ærligt jeg har tidligere haft vitamin piller stående som jeg glemte at tage. Ikke fordi motivationen manglede men fordi jeg Simpelthen glemte dem. Den her pakke virker for mig. Så her hver morgen tager jeg vitamin piller. Kassen står fremme og er fin i den mint farvede indpakning. Ikke noget kedeligt voksent emballage som man stiller i skabet – OG GLEMMER! Og der er små søde linier til dig hver dag også. YEP jeg er fan 🙂

img_0087 img_0084

Fordi jeg har sådan optur har jeg fået lov til at give jer en helt speciel mulighed. DE NÆSTE 2 DAGE kan DU købe din helt egen pakke med hele 50% rabat! Køb din pakke HER! og lad os være sundere sammen! Lad os passe på hinanden! Vi bliver jo ikke yngre 🙂 KODEN ER: FTFP50

ER I GODE TIL AT TAGE VITAMINER?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂

A