Søg
Close this search box.

FAMILIEBILEN MED EXTRA SIKKERHED!

REKLAME FOR NISSAN

SIKKERHED ER ÉN AF DE VIGTIGSTE TING FOR OS, NÅR VI SKAL VÆLGE NY BIL!

Vi gør et kæmpe fodarbejde og forarbejde, inden vi skal vælge en ny bil. Hvilken sikkerhed er der? Vi har en stor familiebil, og da hustruens bil (med 5 sæder) skulle findes, kiggede vi på sikkerhed især. Vi ville ikke vælge en mindre bil, dog stadig en bil som ikke var ligeså stor som vores primære bil (7 personers). Derudover kigger jeg stadig med i, hvad der sker på bilmarkedet, ISÆR med sikkerhedstiltag. Hvem følger med og sikrer ekstra “hjælp” på kørebanen. Hvem tilsikrer ekstra komfort under kørsel. Og netop derfor bliver jeg glad, når jeg læser om det nye ProPILOT system i den helt nye Nissan QASHQAI 160 hk DCT. En smuk bil med et OPTURS førerassistentsystem!

INTELLIGENT HJÆLP UNDER KØRSEL!

Ja, nu bliver det skisme lidt nørdet. MEN hold fast, og læs med! ProPILOT aktiveres let ved et tryk på den blå knap på rattet, og derefter er der hjælp med alt lige fra styring (retter bilen ind på midten af kørebanen), acceleration og bremsning, og derudover holder systemet bilen i sikker afstand fra andre forankørende køretøjer. Det er klart, at man jo selv kører bilen stadig, dette er ikke en robot, der kører for dig. Men jeg har optur over, at man har en ekstra tryghed ved denne seje ProPILOT. Livrem og seler når man kører ude i trafikken med sine allervigtigste især! Derudover hjælper det, at bilen også er enormt smukt designet med fine linjer og fede design detaljer!

Her er et NØRDE EKSEMPEL på hvor OPTUR ProPILOT OGSÅ ER!

Propilot aktiveres ved at trykke på den blå knap på rattet. Herefter indstilles farten afhængigt af, hvor hurtigt man vil køre. Fx. 110 km/t på motorvej. Herefter vil bilen automatisk holde denne fart, bremse hvis forankørende sænker farten, og accelerere igen hvis tilladt. Bilen vil ikke køre hurtigere end den indstillede fart på 110 km/t. Hastigheden kan justeres på rattet. Ved trafikpropper vil bilen bremse ned og selv starte igen, når trafikken glider igen.

HVOR OPTUR ER DET LIGE????!!!

HVILKE SIKKERHEDS DETALJER SER I EFTER HOS EN BIL?

LÆS MERE OM ProPILOT OG MERE HER!