Søg
Close this search box.

Phils Burger Stockholm

IMG_5892

 

Det er nok officielt, jeg er top vild med burgere og må indrømme at jeg tit leder efter et nyt burger sted når jeg er I Stockholm som er – som københavn et burger mania paradis.

Jeg var på arbejde I Stockholm I weekenden og falder over dette seje sted “phils burger” som udefra ser Stockholm tjekket ud og indenfor absolut det samme!

Deres concept er nemt og ligetil og betyder at du bestiller en basis burger og adder på hvad du ønsker (hej karameliseret løg og ost – nuvel en Ganske basis burger). Dertil fritter salat whatever side man skulle ønske sig. Jeg havde ondt af mig selv og valgte en cola til da jeg følte mig for ensom til en øl (table for one please).

Jeg blev placeret ved et højbord og max 15 minuter efter kom min burger. Se nu kommer udfordringen I at skulle fortælle om smags oplevelsen. Skal jeg give den burger 5 ud af 5? ja jeg tror sgu det blir sådan! Jeg synes den bestemt var en solid 4 ud af 5 burgere. Mest fordi den ikke slår en absolut fantastisk (øh ja himmelsk) burger oplevelse jeg har haft I selv samme fantastisk Stockholm. Men fantastisk var den. Fritterne var perfekte sprøde og den helt rette portion.

IMG_5889

Man kan side fint og have date night, eller ved større borde derinde. Der er den typiske tjekkede stockholmske stemming og interiør, og det er super coolt. Jeg ku sagtens se både at være der med kammeraterne og drikke bajere til burgerne, og have hele familien under armen ( Noomi er ikke burger fan endnu… jeg venter spændt! ).

Altså en solid 4 ud af 5 burgere. Ja kom afsted hvis du er I Stockholm og trænger til en burger (og selvfølgelig gør du det?)

IMG_5887