Søg
Close this search box.

KØR SELV SOMMERFERIE – del 1

img_8232

DET ER TID…

Tid til et tilbageblik på den overraskende bedste sommerferie vi har haft nogensinde! Ja det lyder som den vildeste start. Men det har absolut været den bedste sommerferie længe. Mest fordi der var sommer i vores sommerferie. Men overraskende fordi vi kørte selv. Hele vejen. Hele vejen til Italien. Og det er den første tur siden vi kørte hele vejen til Berlin. Uden den store succes. Grædende baby Merle på bagsædet og min hustru som skreg skilsmisser hele vejen. Nærmest… Men NU skulle vi altså prøve. Nu skulle hele familien ned til Italien, og ned til sommer… Vi pakkede vores baby container og afsted kørte vi… Vi havde planlagt 2 stop undervejs. En overnatning udenfor Nürnberg (Gasthaus Pension Rezatgrund) Og en overnatning i nærheden af Venedig (Best Western Hotel Biri).

img_8157 img_8164

HELT BEVIDST HAVDE VI VALGT 2 OVERNATNINGER…

2 overnatninger på vejen derned og tilbage. Mest fordi vi ikke har kørt så langt før. Mest fordi vi ikke ville have det skulle være en dårlig oplevelse. Både hustruen og jeg, har kørt selv hele vores barndom, og huskede ”ER VI DER SNART” tanken. Hele vejen. Vi havde hørt fra mange at vi skulle tænke at ferien startede når man kørte mod færgen. Vi forsøgte at bruge det. Vi hyggede os med brunch på færgen til Tyskland. Og kørte mod Gasthaus Pension Rezatgrund. Undervejs stoppede vi ved de store rastepladser med burgers, bamser og kaffe (YES DER VAR LÆKKER KAFFE MULIGHED!). Derudover havde de toiletter som blev rengjort, IMENS man så det! En robot vaskede sædet med det samme… På mange måder kan man sige at vi oplevede en absolut UPGRADE af kør selv ferien, allerede fra starten! Derudover er der sket en vigtig ting, fra dengang jeg sad på sædet med mit bravo blad og walkman/discman (ja jeg er så gammel). Den vigtige ting hedder – INCAR MOVIES og IPAD. Med skærme med dvd i bilen – OG ipads var der ingen problemer at komme igennem den tyske motorvej.

img_8122

VI ANKOM SENT TIL

OVERNATNINGSSTEDET …

LANGT ude på landet, fandt vi stedet (læs fandt GPS stedet høhø). Og her blev mødt af den søde ejer af stedet. Stedet er sprit nyt og var virkeligt pænt OG RENT. Vi havde en kæmpe lejlighed med 2 badeværelser, og 6 senge. Vi hoppede hurtigt i bad og i seng så vi var klar til dagen efter. Ikke fordi vi havde ambitioner om at kører klokken 04. Men fordi vi ville sove en god nats søvn. Vi havde fra starten aftalt at vi IKKE ville haste afsted men tage det i et stille og roligt tempo. Igen, det skulle være en god oplevelse for alle! Vi vågnede om morgenen til et hyggeligt tysk Gasthaus morgenmadsbord. Der var små Kinder chokolader på døtrenes plads. Det var simpelthen så hyggeligt! På vejen ud mod bilen så vi at der lå en stort pool område / badeland udendørs. Så hvis vi havde været der længere, eller tidligere på aftenen, kunne det absolut være et besøg værd! Næste gang! Afsted mod Padova.

img_8119 img_8118 img_8134 img_8132 img_8130

DØTRENE BLEV BEDT OM AT SÆNKE

IPADS OG FILM…

Da vi nåede Brennerpasset, mest fordi der rent faktisk var noget vigtigt at se. Naturen som var fantastisk smuk, og bjerge større end døtrene havde set (nogensinde). Vi kørte og kørte, og selvom der var meget kørsel de to dage, så var det med en god tone (læs ingen skilsmisse trusler), og min elskede hustru kørte faktisk det meste af turen. Vi ramte Padova ved aftensmadstid (lidt sent nuvel) og kørte ind til byen for at spise pizza. Jeg havde tjekket Tripadvisor for bedste pizza, og afsted kørte vi. Til en pizza restaurant som var lukket ned og nu var en dyrehandler. Fedest, Jamen så hoppede vi da bare ind på det turistede torv, med smukke karruseller og smukke belyste bygninger. I varme, der var meget varmt. Men det var SÅ rart at holde sommerferie. Med sommer. Vi endte med at spise pizza et sted der hed PIZZA BOX. Lækre pizzaer, og feststemning! Også tilbage til hotellet! Igen havde vi et fantastisk stort værelse – nærmest en lejlighed med en masse rum og to badeværelser. Merle kastede op udover det ene badeværelse (det eneste jeg tænkte var GUDSKELOV HUN IKKE KASTEDE OP I BILEN!!!) så vi benyttede udelukkende det andet efterfølgende. Altså vi gjorde naturligvis rent. Men tanken efterfølgende var ikke til at bruge det høhø. Morgenmaden blev nydt på toppen af hotellet med den smukkeste udsigt. Det venligste hotelpersonale spurgte ind til vores tur, og mente at det var den bedste idé at tage til smukke Venedig. Hvilket vi gjorde…

img_8172 img_8179 img_8175 img_8196

HEJ 10383020 GRADER OG SOL!

Der var så sol og sommer i Venedig. Vi parkerede udenfor i et parkeringshus og sejlede med bus færgen ind til byen. I parkeringshuset blev vi mødt af slibrige sælgere der mente at det var umuligt svært at tage den ”offentlige” båd, og at en privat båd da var meget bedre… Da vi fornemmede at der ikke var penge i os, blev de enormt nedern. Men nuvel vi gik videre og glædede os til bådturen og fantastiske Venedig! OG HVOR ER VENEDIG SMUK! Vi gik rundt i varmen og nød byen. Den er så smuk den by, og absolut en by vi skal tilbage til. Måske også som kæreste tur! Der er rigeligt med muligheder! Midt i varmen skulle Merle så tisse. Som i virkeligt tisse. Vi gik ind (turist dumme) og spurgte om vi måtte låne toilettet. Det måtte man så hvis man købte noget. Det gjorde vi så. Is til ungerne. Men det var til udendørs og man måtte stadig ikke bruge toilettet. OK OK OK jamen så købte vi da verdens DYRESTE kaffe, også måtte vi låne toilettet. Indretningen var enormt pompøs. Men flot. Og hele familien tissede af på hvad der er den dyreste toilet tur – EVER! Men nuvel kaffen var faktisk rigtigt god, og isen var lækker. Ud i solen igen med os. OG ud og nyde mere af venedig, indtil vi skulle afsted mod vores ferie destination. Mere om det smukke hus (som du måske læste lidt om HER?) I NÆSTE INDLÆG…

img_8207 img_8237 img_8220 img_8224 img_8222 img_8242