Søg
Close this search box.

KØR SELV SOMMERFERIE MED MOFIBO?

REKLAME FOR MOFIBO

SOMMERFERIE BETYDER LÆSNING OG FORDYBELSE!

(læs: FØR vi fik børn)

Jeg vil lyve hvis jeg sagde at jeg kan samle mig om at læse bøger. Det er ikke fordi jeg ikke har gjort det tidligere. Når vi var på ferie. Men i løbet af dagligdagens trummerum får jeg ikke læst så meget desværre. Jeg har længe ville afprøve en app hvor jeg både har lydbøger OG kan læse bøger selv. Og her til vores KØR SELV sommerferie har jeg valgt at teste MOFIBO appen. Jeg skal fortælle jer hvad der er optur ved denne løsning. Vi skal køre ganske langt ned igennem tyskland og for at involvere familien OG eventuelt også fjerne fokus fra ipads og film, vil jeg sætte lydbøger på i bilen. En lydbog vi alle kan høre. En lydbog der fanger og får tiden til at forsvinde…

FOR DET ER NETOP DET EN GOD HISTORIE KAN!

Få tiden til at flyve afsted. En god fortælling kan ydermere give mig ro. Min hustru sagde altid at når jeg læste (efter jeg var faldet ned fra workmode) på vores ferier, så vidste hun at jeg var nede i gear. Så vidste hun at jeg kunne fordybe mig i bogen, og ikke tænkte modeuger, udsalg og showroom set ups. Det var HER hun så at jeg faldt ned. Ærligt har jeg haft svært ved at samle mig om bøger, med ungerne der hoppede i poolen. MEN jeg glæder mig SÅ meget til at teste denne løsning. En bog i ørerne, eller på ipaden og så kan jeg allerede mærke gearet der ryger ned. JEG GLÆDER MIG TIL AT PRØVE DET!

OG DU KAN OGSÅ PRØVE DET EN HEL MÅNED GRATIS!

YEP du læste rigtigt! EN HEL MÅNED kan du med en speciel kode få i sommerferiegave fra MOFIBO og MIG til JER! Koden du skal bruge kommer til sidst i indlægget!

MEN HVAD SKAL JEG LÆSE?

Efter at have hentet appen, gik det op for mig at jeg simpelthen IKKE var opdateret på hvilke børger man skal læse! Det gik op for mig at det er noget tid siden jeg læste DAN BROWNS bøger på stranden i Grækenland. Så her må i hjælpe mig venner! Hvilke bøger skal jeg læs? Hvilke bøger skal jeg ikke gå udenom! Det kan være alt fra opdragelse til fiktion. Drama til tudebøger. KOM MED DET VENNER!

JEG SER IKKE MOFIBO KUN SOM EN FERIEAPP!

Nej det skal lige slåes fast at jeg absolut forventer en rutine som gør at jeg i samme stil som tv tjenester on demand, vil bruge bøgerne her on demand. Jeg vil læse mere. Jeg VIL fordybe mig mere også. Der er ingen tvivl om hvilken vej det her går. Og det er absolut vejen imod fordybelse og gearet der er nede. Jeg glæder mig!

OG HOV! KODEN TIL EN HEL MÅNEDS GRATIS BØGER OG LYDBØGER ER:

FARTILFIRE

OG MELD DIG PÅ HER!

(Ingen binding. Efter de 30 dage er gået, fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis ikke det opsiges.

Tilbuddet gælder kun nyoprettelser og udløber den 31. august 2018.)