Søg
Close this search box.

INTERNET TIL HJEMMET MAN KAN STOLE PÅ!

reklame for Teleselskabet 3

NÅR MAN BOR PÅ LANDET SÅ ER GOD WIFI LIDT AF EN MANGELVARE!

OK, måske bor vi ikke sådan helt udkants Danmark men det føles engang imellem sådan, når vi ikke har stabilt wifi herhjemme. Store forkrommede løsninger er sat op, og aligevel ender vi med at have langsomt wifi. OG en grim router der står i nærheden af Internet stikket som routeren er sat til. Ikke helt WIN/WIN hvis du spørger mig. Vi har længe bare troet at det var et vilkår. MEN IDAG har det ændret sig ganske markant. Ser du, vi skal prøve “3s internet til hjemmet “! Og jeg har sat det op her til aften. Sådan helt selv sat det op. Jeg havde forberedt mig på den helt store tur med instellations hjælpe hot line af min kammerat som er væsenligt mere teknisk end mig. Alt var sat i spil. Og jeg modtog en router (som iøvrigt er den pæneste router jeg har set) og et simkort. BUM. Det var det. Jeg satte simkort i routeren, og loggede på ganske nemt og hurtigt!

DET TOG SERIØST IKKE MERE END 5 MINUTTER!

Og jeg ville selv tænke “HELT SIKKERT”, dog er det simpelthen præcist så lang tid det tog. Jeg har aldrig nogensinde prøvet noget der var så nemt – i den tekniske afdeling. Wifi kører sublimt og hverken arbejdsmails, instagram eller HBO hakker eller opfører sig uordenligt. Det er OPTUR venner! Derudover er det super nemt at tage routeren under armen og bruge den når vi senere på måneden tager i sommerhus. Især døtrene (og deres evige søgen efter wifi (hvem mon de har det fra hmmm) er ovre. Vi har det med i bilen!) får en optur over lige at kunne være lidt online i sommerhuset.

HVOR FLEKSIBELT ER DET LIGE?!

LAD OS SNAKKE LIDT OM DESIGN!

Det super fine, og stramme design gør at Routeren er enormt nem at placere. Den står ikke og skriger “HEJ HEJ GRIM ROUTER HEROVRE I HJØRNET!” den skriger faktisk overhovedet ikke i vores hjem. Den står bare helt diskret lige dér hvor man placere den i hjemmet. Vores står ovre i hjørnet i stuen. Helt diskret. Uden at man skal have en kabel mand ud for at trække kabler i hele hjemmet. Ind i stik kontakten – ET VOILA! Det er simpelthen så fint at man ikke skal kæmpe med at gemme dette stykke elektronik væk.

HAR DU PRØVET TRÅDLØST INTERNET FRA 3?