Søg
Close this search box.

KAOS, TUDENDE MINIHOLD, OG OPTURS SLIDERS…

OK OK VI KOM IKKE AFSTED I GOD TID…

(reklame / inviteret til event)

Jeg kom godt afsted fra arbejdet og hentede døtrene som aftalt. Hustruen har sovet, så hun var klar til nattevagt lige om lidt – og jeg havde optur. Indtil vi skulle køre mod byen, hvor vi aligevel kom for sent. Det er klart at når man er inviteret til en event, kl 16, inde på enghave plads, så skal man påregne trafik og problemer med parkering. Det havde jeg bare fuldstændigt svedt ud. Vi cirkulerede i 30minutter (ok 25 minutter!!!), og fandt endeligt en parkeringsplads. Mere held end det var forstand. KLOKKEN 16:35 er vi klar til at gå, dog med en bil fuld af sovende døtre. Fedt. Jeg ved ikke med jeres børn men vores døtre er ikke altid mega opturs glade at vække… KLOKKEN 16:38 de to største døtre er ok i live. Mini holdet er fuld af gråd. Og jeg mener ikke den der stille gråd, nej så heldige var vi ikke. Det var gråden fra Noomi som gjorde mig bange for om stilladserne på gaden ville vælte. Det var gråden som blev HØJERE OG HØJERE. Som om at hun VIRKELIGT ville fortælle “jeg er træt, sulten, sur, ovre det hele”. KLOKKEN 16:42 vi står i indgangen til SLIDERS og venter på Noomi (og hustruen). Jeg mener, udover at komme 42 (!!!!) minutter for sent, ja så kunne det være rart sådan bare at snige sig ind jo 🙂 KLOKKEN 16:45, vi er ankommet og klar til at deltage i eventen, hvor de fleste nærmest var færdige med at spise….

OG HVAD ER SÅ DET DER SLIDERS?

Sliders har åbent sin anden restuarant. Den ikoniske første restaurant, i indre by, har været på alles læber. Og jeg må indrømme at jeg tidligere har ville forbi. Dog aldrig nået det. Denne gang var så turen. Og grunden til vi var der var en ny børnemenu, på menuen. Men de ville teste med et børnepanel, og døtrene havde en fest. Især Merle Foodie Mus, som nød at kunne lave sin egen burger, med peanuts mayo og bøf med ost og brioche bolle. Og lad mig slå en ting fast:.

JEG ER FULDSTÆNDIG VILD MED DET HER KONCEPT!!!

Jalm & B har kreeret den ubetinget bedste burger brioche bolle jeg nogensinde har smagt. Og ja jeg er nørdet med burger boller, og burgere generelt. Jalm & B har vi optur over herhjemme i weekenden når vi selv laver hjemmelavede burgere. OG generelt så prøver jeg at bruge så meget af Jalm & Bs lækre økologiske brød. DET ER OPTUR! Hvad der også er optur er den lækre bøf med helt perfekt ost. Jeg glæder mig absolut til at komme tilbage med familien. OG skal huske at bestille den fine milkshake, verdens lækreste jordbær milkshake! Der er en afslappet after work stemning. Folkene derinde er mega søde og venlige (ikke kun overfor os som var til event.) nej der var en virkelig god stemning!

OG SKAL VI LIGE SNAKKE OM HVOR PÆNT DER ER?

Helt glad kommer jeg op fra lokummet og istemmer en kæmpe highfive over dørhåndtagene. MEN der er virkeligt pænt. Restauranten er indrettet af radioværten Esben Bjerre Hanse, og jeg må indrømme at alle detaljer er så gennemførte at jeg har OPTUR. Som i dyb optur! Det er helt vildt hvordan alt hænger sammen. Lige fra de smukkeste spiseborde, med læderbetrukkede bænke til lamperne, og den fine spejl tekst bagved opvasken. Jeg har ikke været i den anden SLIDERS, det har jeg til gode. Men jeg er vild med det her sted. Og tænker hvordan jeg som mega burger nørd IKKE har været der?

LÆS MERE OM SLIDERS HER!