Søg
Close this search box.

HER SKAL VI HEN PÅ SOMMERFERIE!

OM PRÆCIS EN UGE LIGGER MIN FAMILIE (LÆS: MIG) VED DENNE POOL!

Igen iår tager vi kør selv tyren ved hornene og kører mod det italienske! I samme område i toscana som vi ELSKER og denne gang har vi Svigerfar og Svigermonster med – som vi OGSÅ ELSKER! Sidste år havde vi en tur til Italien som tog pusten fra mig da jeg blev helt bjergtaget over hvor smukt et område vi boede i. ( Læs mere om det HER! ) Igen har vi i samarbejde med LOCAL LIVING fundet en perle, hvor der er fint plads til alle, og som er i nærheden af samme områder som vi er vilde med. Vi tager igen køreturen med en masse stops. Vi har blandt andet en hel dag i Venedig denne gang – ikke bare et par timer. Vi har valgt at bo samme steder som vi gjorde sidste gang. Både i München og I Padova. Og hjem bliver lidt anderledes. I alt er vi på tur i over 14 dage i bil, og jeg glæder mig!

JA! DU LÆSTE RIGTIGT! JEG GLÆDER MIG!!!

Ser i, stemningen i og omkring huset var helt eminent! Der var et tempo som jeg er vild med. OG vi er til stede i ferien uden vand aerobics i poolen, og bas arm i baren (ligeledes ved poolen). Misforstå mig ikke. De ferie har vi også været på. OG vi kommer med garanti til at holde sådanne ferier igen. Men ligesom sidste år er der stadig enormt kul på i vores hverdag. Og derfor er det SUPER tiltrængt at komme helt ned i tempo! HELT NED I TEMPO!!! Og det her hus med 3 lejligheder er simpelthen lige hvad vi har brug for!

JEG GLÆDER MIG TIL AT FORTÆLLE MERE OM VORES FERIE SNART!

HVOR SKAL I HEN PÅ FERIE?

LÆS MERE OM LOCAL LIVING HER!

(der er skisme stadig boliger tilbage i uge 30/31 kom afsted!)

se den fine film fra vores hus sidste år i indlægget HER!