INDEHOLDER REKLAME!
En heldig kartoffel var jeg da jeg fik en jubilæums YANKIE bar pakke med posten. Den legendariske chokolade bar fylder 70år. I retro kassen som fulgte en opskrift på en chokolade brownie med yankie bar i.
Jeg er lidt chokolade religiøs med brownies og har en klar ide om hvordan en brownie skal være. Klæg også skal den bombe en tilbage med chokolade!
Den her brownie er nem (siger min kone ps) at lave og er tæt på at være den bedste brownie vi (igen læs min kone) har hjemmebagt!
Here goes med opskriften:
DU SKAL BRUGE:
100 g smør
2 æg
3 dl rørsukker
1 1/2 dl hvedemel
4 spsk kakao
1 1/2 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
120 g Yankie bar (3 barer ps)
SÅDAN GØR DU:
1• smelt smørret og lad det køle af
2• pisk æg og sukker til en luftig masse. Mix alle de tørre ingredienser i en skål; mel, kakao, vaniljesukker og salt.
3• si den tørre blanding ned i æg- og sukkerblandingen. Tilsæt dernæst det smeltede smør, og rør godt rundt.
4• skær YANKIE barerne i mellemstore stykker og bland i dejen. Sørg for, at stykkerne er jævnt fordelt i dejen.
5• hæld dejen i en smurt bageform. Den skal bage 20-25 min ved 180 grader.
6• lad kagen køle helt af, før den skæres.
7• pas på med ikke at spise det hele på en gang
Når i har bagt vil jeg vildt gerne se og hører hvad i synes så tag mig på instagram (find mig HER!)
HAV EN DEJLIG AFTEN
A