Søg
Close this search box.

HALVVEJS I FERIEN! HVORDAN GÅR DET EGENLIGT?

image

Sommerferien er i fuld sving! Og det er tid til en halvvejs vurdering (ja jeg er mand…). HVORDAN GÅR DET EGENLIGT?

Vi startede ferien med en fantastisk tur til Cirkus Summarum (læs om den dag HER!). En perfekt start på ferien for hele familien. Derefter havde vi en super dejlig tur til Knuthenborg Safari Park (læs om den dag HER!), hvor vi hyggede igennem med Mormor & Morfar. Fødselsdage og Trænings start ( HEJ #denforfængeligemand ) er også nogle dejlig minder fra den første uge. Nuvel også lidt sure toner fra mig om vejret (læs med hvis du tør HER!) men ellers generelt nogle dejlige dage i ferie tempo når det er bedst OG med seje projekter som kanin løbegård (shoot me) og haveprojektet højbede (læs med HER!) som vi stadig ikke er helt enige om – mest placeringen af disse smukke højbede, den tager vi lige en anden gang…

image

En fantastisk tur til Hornbæk som var både hyggelige og hysteriske (fra min del – læs med HER!) OG også en tur som bragte minder fra dengang jeg var barn (læs med HER!). Nu sidder jeg så her Mandag morgen og tænker hvad skal ugen så indeholde? På denne ferie hvor jeg både har været ved at kører til frankrig på luksus camping, og overvejet (seriøst) om et par dage i Lalandia bare kunne være det man havde brug for (yep jeg var helt derude haha). Skulle man tage på Bakken en tur, eller bonbon land måske? Derudover så ser det ud som om at solen og varmen kommer snart. ALTSÅ NÅR VI ER TILBAGE PÅ ARBEJDE!!! Og det er jo just my luck Nuvel jeg håber at der er nogle andre der kan holde ferie i solen. Selvom vi ikke kunne. Jeg tror resten af ferien skal indeholde det samme som den tidligere uge har gjort. Min familie. Og ferie tempo. Tempoet som jeg er vild med og som ikke indeholder en masse emails og work work work. Det skal nok komme igen tids nok. Hvis i har ideer til hvad jeg kan foretage mig med min familie så siger i bare til – jeg er frisk på at modtage seje ting man kan lave med sin familie I REGNVEJR…

image

TAK FORDI DU LÆSER MED

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER