Søg
Close this search box.

OGSÅ KOM DEN NYE SÆSON!

JEG ER TOSSET MED DEN HER TID!

Og den her tid er naturligvis CIFF KIDS tiden. Jeg bruger typisk et par dage til at tage rundt og snakke med alle designerne ved favorit mærkerne, og nørder med deres nye kollektioner. OG derudover så finder jeg også nye tendenser, og nye mærker. Måske er det fordi jeg har arbejdet i modebranchen så meget at jeg netop har sådan optur over modeugen til børn. Vi går op i hvordan vores børn er klædt og jeg har nu i mange år gået rundt på de messe gulve og fundet inspiration (og en kop kaffe).Den kollektion jeg skal ud og nørde med imorgen er vinter kollektionen. Men for et halvt år siden, var jeg på netop samme messe og så sommer kollektionen. Som kommer ud i butikkerne NU. Og jeg må indrømme at jeg har glædet mig ENORMT til at vise jer mine favoritter. OG faktisk også to favoritter fra to af mine favorit designere. Christina Rohde, og Marlene Anine Holmboe (fra MARMAR som fejrer 10 års jubilæum i år).

CHRISTINA ROHDE

Lad det ikke være uklart. Vi er VILDE med Christina Rohdes smukke og eventyrligt legende univers. Christina er ikke bange for at mixe prints, og være den skæve pige i klassen. Og med hendes umanerligt smukke blomsterprints, så finder vi naturligvis meget til vores døtre. THE ART OF MOVING hedder denne kollektion, en kollektion som gerne vil opfordre til at vi ser livet igennem de positive, openmindede og eventyrlystne briller som vores kære børn har på. Jeg spurgte Christina selv hvad hendes favorit look var. OK jeg tvang hende. For jeg er sikker på at hvis hun blev spurgt en time senere eller dagen efter, så ville hun vælge et andet sæt. Hun valgte den fine hvide nederdel med blomster sammensat med en cute ternet skjorte! Det der især er styrken (i min diskrete optik) med kollektionen, hver gang faktisk, er at den bliver taget til nye højder. Denne kollektion bliver optur. Se mere og også den smukke film lavet af top talentfulde Oliva Rohde HEROVRE PÅ DERES SITE!

MARMAR

Den allerførste gang jeg kom til CiffKids var jeg inviteret til en event hos MarMar. Jeg ankom ene mand iblandt en masse dejlige damer/kollegaer, og fik fremvist kollektionen. Det har været en tradition lige siden. Malene, den seje mastermind bag det store brand, viser og fortæller. Hun ved at jeg nørder bagefter, og jeg har OPTUR over tankerne der går bag kollektionerne. De forskellige retninger som de rykker over i – alt efter inspiration. For dog altid at have den der MarMar stemning. En sjov hemmelighed er at vi faktisk aldrig har haft noget af deres basis leo. Omend at det altid har været en del af deres kollektioner. MEN det kan være at det skal ændres denne sæson. MarMar FYLDER 10 ÅR! Og det fejres med en knivskarp kollektion., Hvor billederne her viser ISÆR nogle af favoritterne. Malene selv, viste hendes favorit (som også var min faktisk) en tyl nederdel med smukke glimmer detaljer på (sådan helt vintage) og den fineste top strik til. Derudover var der en ny version af leo printet. Ja der var simpelthen så meget. OGSÅ til drengene! Se mere om den smukke kollektion HER! !

OK DET VAR NØRDET – NU TIL EN MASSE ANDRE FAVORITTER TIL SOMMER!

LOUDLY

Smukke sommerkjoler som disse kommer med GARANTI til at hænge i pigernes klædeskab. Der er ingen tvivl om at disse lækre Økobomulds kjoler er et HIT. Og Loudly’s smukke ikoniske print er ALTID en god idé! Se kollektionen HER!

WHEAT / WHEAT X DISNEY

Wheat er altid i vores garderobe. Og med de fine Disney kollektioner, så er de det endnu mere! Wheats stand er altid mega fin, og deres prints og kvaliteter er uden tvivl top! Jeg er tosset med Charlottes tanker omkring kollektionerne, og jeg må indrømme at jeg er fascineret over hvordan de finder inspiration til hele disney universet også. OG holder det smukt i WHEAT kollektionernes tråd. Respekt herfra! Se den nye kollektion HER!

BY.CLARA

MAKE THE WORLD GREAT AGAIN. sweatshirten hang så man ikke var i tvivl om hvad fokus var. Den hang og sagde det hele. Jeg er jo TOSSET med sweatshirts (som i ved) og den her skal absolut med! Pia som har mærket, har rykket det enormt fra de fine sutsko som vi har haft herhjemme til vores døtre, til de smukke tøjkollektioner, som bare rammer rigtigt hver gang! Jeg glæder mig til at se hvad Pia finder på næste gang! imorgen 🙂 Se mere fra By.Clara HER!

THE NEW

The New, har taget Danmark med storm, med deres seje designs, til gode priser. Og stadig med et kig imod trends og tendenser. Jeg var især vild med banan sweatshirten (som faktisk er drenge kollektionen) og også de fine nederdele og florlette prints på pige kollektionen. THE NEW er kommet for at blive UDEN TVIVL. Og jeg er sikker på at i har ligeså meget optur over det her mærke som vi har herhjemme! Se mere HER!

MILK N SODA

Australske MilkNSoda husker jeg fra instagram, og nu ser det endeligt ud til at de faktisk kommer til DK lige om hjørnet. De har fine tasker som disse, men også sjove hårdimser, og generelt en mega piget kollektion. Jeg skal forbi og sige hej til Marie, fra agenturetMAWSI, vi har hyggesnakket og nørdet hver sæson, siden min allerførste. Marie, har en trendsikker finger på pulsen, og jeg nyder at nørde med hende. Og hendes lækre mærker! Se mere MilkNsoda HER!

OG IMORGEN ER EN NY NØRDE DAG!

Jeg har mini holdet med på tur imorgen tidlig, og jeg håber at det bliver en perfekt dag. Med masse af nørderi og hygge med de mindste. De er gudskelov heller ikke blege for at sige deres mening, så måske bliver indlægget næste år omkring hvad der var deres favorit. Jeg glæder mig!