OK VI BLIVER SKAM IKKE ENIGE TROR JEG…

image

JEG HAR VIRKELIGT PRØVET…

Jeg har kæmpet mig igennem alle 3 sæsoner (jeg har langt på arbejde og tilbage så 4 afsnit om dagen kunne få turen til at gå lidt hurtigere…) Ja selve måden seriens flow var på blev bedre i de næste to sæsoner. Er jeg fan? hmmm nej! Ja undskyld. Jeg blev til tider underholdt i historierne især fra vilde hvis personlighed var sjov og helt perfekt spillet. MEN og det er et stort MEN. Jeg ser ikke denne serie som kult eller den bedste serie nogensinde. Jeg forstår at den ( “oppe i Norge”) kan pushe nogle grænser. For nogen. Jeg forstår at den giver flashback til teenage drama man havde i skolen. Hvis man er hunkøn. Jeg forstår at det er vigtigt at hylde kærlighed LIGEGYLDIG HVEM MAN ELSKER. For sådan er det. Men jeg er lidt i tvivl om folk snakker om denne serie fordi der ikke er andet at snakke om – eller om de virkeligt synes den er SÅ TOP FANTASTISK!?

MAYBE I JUST DONT GET IT…

LIKSOM…

HVAD SYNES I ER SÅ FED VED DEN SERIE?

HJÆLP MIG. ER DET FORDI JEG ER MAND AT DEN IKKE RAMMER SÅ HÅRDT?

A