Søg
Close this search box.

MERLE OG FAR PÅ EVENTYR – DISNEYLAND PARIS REJSEDAGBOG DAG 1

image

Vi blev inviteret til Disneyland Paris, og imorges gik turen afsted. Vi startede med at kramme familien farvel, og afsted mod toget gik det. Vi kom i lufthavnen i tide til at nå forbi WHS og købe et Sofia blad til Merle og lidt snacks fra lagkagehuset (inklusiv deres fænomenale æblemost!!!!). Ind i flyet og imod Paris. I lufthavnen stod en chauffør med Disney skilt og vores navn på. Og i en mini bus blev i kørt mod eventyr.

image

Pludselig i markerne og motorvejene står den her flotte park. Vi er indlogeret på NEWPORT BAY CLUB med en smuk udsigt over Disney Lake og hotellet ligger enormt tæt på parkerne. Indretningen er hyggelig og man har følelsen af at man er på en skib. Hurtigt op på værelset også ud og mod Disney Studios, hvor Vores eventyr var Idag. Studios parken er væsenligt mindre end Disneyland parken. Men det er absolut ikke en dum ting. Der var sjove forlystelser og især ratatouille området og Tony Story forlystelserne var lige noget for Merle.

image

Jeg kan mærke at jeg bliver enormt draget af det her sted. Jeg har en barnlig følelse af superglæde og eventyrlyst. Og den her park var lige hvad jeg havde brug for vi kom efterfølgende ind og så Mickey & The Magician. Wow. Jeg sad som voksen og blev mega draget af magien OG sangene. Og derudover så var der indslag inspireret af Broadway versionerne af både Aladdin og Lion King (yep det var der jeg kneb en tåre (ok 3…)) Merle havde optur og det blev helt paf da Olaf og Elsa kom frem. Det var vildt!

image

Vi spiste frokost i filmstudiet og fik en ganske fantastisk burger. Og til aftensmad spiste vi buffet på hotellet. Overdådig buffet faktisk. Jeg kan have det lidt stramt med buffeter – MEN det var virkelig en lækker buffet med en masse valgmuligheder og en opturs dessert afdeling. Mums!

image

image

Merle har haft en fest Idag og jeg er mega stolt over så sej hun har været Idag. Vi sluttede dagen af med et karbad og FaceTime med hustruen. Det er dejligt at se den her park med Merle. Vi top hygger os og nu et par timers søvn inden morgendagens eventyr. Vores eventyr!

I kan følge vores eventyr og oplevelser på Snapchat og Instagram (som altid) ses vi der også?

image