Søg
Close this search box.

VERDENS BEDSTE WEEKEND ❤️

image

Kender i de dersens weekender hvor man sidder tilbage med et smil på vej på arbejde? Det var den her weekend. Ikke en masse aftaler – ingen planer bare lidt spontanitet og hygge.

Min hustru havde 2 dagvagter i weekenden – men ændrede disse til nattevagter da jeg pludselig blev spurgt om jeg ville på GO morgen Danmark og snakke opdragelse på andres børn (læs tanker om det her!) og der gik lidt logistik i den. Men afsted kom jeg og det var en sjov oplevelse

Hjem kom jeg og vi fik besøg af min bedste pige ven som det var alt for lang tid siden at jeg havde set sådan rigtigt og snakket. (Hustruen sov smukt ovenpå). Altid hyggeligt med gæster

Søndag var vi oppe 6:38 hvilket jo var en fest (læs pænt nej tak!!! Og ja jeg prøvede at sove videre til kl 7:13) men jeg besluttede at idag var dagen hvor vi kørte til en hyggelig mini bondegård der ligger i Thulstrup (udenfor Hillerød) og det var simpelthen så hyggeligt. Som barn fra landet er det altid lidt sjovt at vise sine børn (hvad man selv ved) at de her dyr (høns køer og får) jo er det vi spiser og får mad fra (minus får – puha det er jeg ikke nede med). Der var lam og hygge, og ejeren var simpelthen så sød til at snakke til mine piger! Ikke den der “sig til dine børn at de godt må sige Hej til hesten” men mere snakken med pigerne. Det var simpelthen så hyggeligt!

image

image

image

Alt var gratis der og var klart et sted vi skal hen igen – bare for et par timer de har den fineste lille øko shop hvor vi købte grøntsager og æg og havregryn. Egenproduktion. Virkelig et fint sted! Læs mere om Mangholm øko landbrug HER!

Hjem gik det med indkøb og hygge morgenmad blev gjort klar til hustruen som begyndte at få øjne (godt man ikke har nattevagter ps!!!) og midt i min High five følelesesmæssige tilstand fik vi en SMS om at vi (læs mig!!) havde glemt en børne fødselsdag!

image

Hurtig hygge morgenmad også afsted med gave til klasse veninden! Og en dejlig gåtur i det gode vejr (Hej legeplads nuvel).

Den her weekend har simpelthen været optur! Og den der unicorn type af weekenderne – man ved den findes men har den aldrig. Faktisk er det også top vigtigt for mig (ego ego ego) at have disse oplevelser alene med tøserne. Men hustruen skal med på landbrug næste gang

HAR I HAFT EN DEJLIG WEEKEND?

A

image

TAK FORDI DU LÆSER MED