Søg
Close this search box.

MERLE, NU MED BRILLER?

JEG SANK EN EXTRA GANG DA JEG FIK NYHEDEN…

Hustruen var til forsinket 5 års check med Merle. Alt gik fint indtil Merle skulle have tjekket synet. Pludselig virkede det som om at hendes venstre øje intet kunne se. Panikken indtraf. KUNNE VI VIRKELIGT HAVE OVERSET DET? Kunne vi virkeligt have overset tegn på at vores datter måske skulle have haft briller? Merle har ikke skelet (som Smilla gjorde som ganske lille). Hun har ikke vist tegn på at hun intet kunne se! Pludselig havde jeg følelsen af IKKE at have styr på sit barn. Ikke at passe ordenligt på hende, som jo er mit job som forælder! Som far. Pludselig fik vi travlt med at booke tid hos øjenlægen. Jeg tog med hende afsted i sidste uge…

MERLE VAR HELT AFSLAPPET…

Det var faktisk mig som var mere nervøs. Nuvel jeg viste det ikke. Merle fortalte smilende, om muligheden for at hun skulle gå med klap, eller måske briller. Jeg havde overvejet brille abonement som HENDES SØSTER HAR … Jeg havde tænkt tusind tanker, og aligevel bestemte jeg mig for at tage dagen med Merle, som den kom. Vi ankom til øjenlægen, en super rar dame, som fortalte om hvordan det hele skulle gå. Og ganske rigtigt havde Merle besvær med at se de små figurer på tavlen(som nu er en skærm ps…). Samtidig øvede jeg mig også, måske var jeg også ved at skulle bruge briller?

VI FIK HELE TUREN…

Merle fik dryppet øjne, for at øjenlægen kunne tjekke hendes øjenstatus, igen. De øjendråber udvider pupillen, og mere ved jeg faktisk ikke, andet end at vi havde en pause hvor vi satte os ned i cafeen nedenunder, og snakkede. Merle var meget betaget over at hendes syn blev mere og mere sløret. Og da vi kom udenfor, var Merle nød til at dække øjnene til (som på billedet overnfor), da lyset var for stærkt for hende… Op kom vi til øjenlægen, og igen skulle Merle gennemgå figurerne. Dog denne gang med en pirat brille på. Merle var så sej, og positiv, og ikke utryg eller pivet!

SKAL MERLE HAVE BRILLER?

Umiddelbart ikke. Hendes styrke er så lille at det forventes at Merle vokser fra den. Der er ikke nogen klap periode heller. Faktisk ser det således ud at vi skal tilbage om en måned og teste synet igen. Øjenlægen sagde at der ikke var brug for briller i dette tilfælde. Jeg ville gerne have et check senere. Udelukkende fordi jeg mener at brillerne kunne være vigtige senere, når Merle starter i skole til sommer. Det fik jeg gennemført, og dermed er alt jo faktisk fint! Fantastisk nyhed ovenpå en lille stresset periode, hvor vi IKKE følte os som de bedste og mest opmærksomme forældre høhø…

Merles Frakke er fra MARMAR og findes HER! Merles støvler findes HER! Merles bukser og bluse, fra THE NEW findes HER!