Søg
Close this search box.

HUSTRUENS 10 TING HUN ELSKER VED MIG…

HVEM HAVDE SET DET KOMME? HUSTRUEN HAR FÅET ORDET PÅ BLOGGEN!!!

Jeg har vredet armen rundt på hustruen (ej det har jeg nu altså ikke) OG hun har kreeret 10 ting hun ELSKER ved mig. ER I KLAR? (er jeg klar?) HERE WE GO!

//1

Du er opmærksom og kærlig og har altid været det. Det ligger dig heldigvis naturligt, og det er der mange der har glæde af. Kærligheden er ikke tildelt mærkedage men hverdagen, og du husker detaljer hos venner og familie som har stor betydning for dem❤.

//2

Du går fokuseret efter nye mål, og har svært ved at slippe taget før du når i målstregen. For pokker, det drive er en egenskab jeg respekterer.

//3

Du gør noget ud af dig selv, og har altid gået op i hvordan din stil skulle være. Om det var de første år med eksperimenterende frisurer/ hårfarver, eller detaljen til din påklædning. Som hustru er det altid en win win

//4

Du forstår sko til kvinder….. behøver jeg sige mere til den!

//5

Får ikke og har aldrig fået en eneste svedperle over at skulle være alene med pigerne hele weekender, hvor jeg arbejder mere end jeg er hjemme. Du kaster pigerne i bilen og tager dem med på tur eller vælter huset i leg. At i tit spiser take away de dage er en detalje….

//6

Laver fantastiske musik spillelister…

//7

Åhhhh din humor. Du får mig stadig til at klukke af grin så tårerne triller – det er det bedste. Du er min favorit wingman når vi er ude!

//8

Du kaster dig med glæde over temaer til døtrenes fødselsdage og du går i detaljen må jeg sige. Selv jeg kan få en svedig overlæbe når du kaster kageideer efter mig

//9

Opsøger og tænker overraskelser eller andet hyggeligt med mine forældre på egen hånd. Det er en detalje der går lige i hjertet og varmer på en helt særlig måde.

//10

Du er min egen bolig interiør designer og jeg ELSKER det. Tænk sig at oppyntning til jul, påske og fødselsdage ikke er noget jeg skal tænke for meget over. Og ideer til møbler kommer rindende som vand, for slet ikke at tale om nips og andet smukt der kommer ind af døren uden jeg ved det. YAY!!

BONUS: Du ordner toilettet når det stopper!!!

SE NU DER! DET VAR IKKE SÅ FARLIGT? MÅSKE MAN SKULLE LADE HENDE DEN DEJLIGE FÅ ORDET ENGANG IMELLEM!