Søg
Close this search box.

BOLIGDRØMMEN – HEJ NY DØR!

reklame KLARVINDUER

NÆSTEN 10 ÅR SKULLE DER GÅ FØR VI FIK SKIFTET VORES HOVEDDØR!

Da vi overtog huset var døren vores sidste prioritet, den blev malet og så var den fin for en tid tænkte vi. Vi købte et hus der ikke var isoleret ordenligt, og fik foretaget en termografisk måling, som viste at vore hoveddør på ingen måde var andet end et stykke træ imellem udenfor og indenfor. Ingen former for isolering. Vi isolerede husets mure og under gulvet, og døren kom efterfølgende tænkte vi. Nu ved jeg ikke med dig, dog var der en dagligdag der kom i vejen og vi fik aldrig gjort noget ved det. Som tiden er gået har jeg holdt mere og mere øje med firmaer online, både på vinduer OG hoveddøre. Men det der har afholdt mig fra at handle, var situationen efter at have bestilt varerne som så ville stå i garagen i noget tid før man fik booket en tømrer osv. Herhjemme ridder vi ikke altid samme dag som vi sadler haha…

HEJ KLARVINDUER!

Af en veninden blev jeg henvist til Klar Vinduer, som netop havde lanceret deres FULL SERVICE pakke, hvor der kom en tømrer med ud for at tage den gamle dør ned og montere den nye dør efterfølgende. MEGA WINWIN for en ikke handyman som mig. Derudover var valgmulighederne i udseende på døren absolut vigtig for os. På hjemmesiden kan man designe sin egen dør fuldstændig, OG vælge forskellige farver udendørs og indendørs. OPTUR! vi valgte en sort dør, som så er hvid indvendig. Vi kan godt lide den sort dør på facaden (som på sigt bliver hvid igen), og har fundet de fineste udendørslamper som passer til døren ydermere. Dog ønskede vi ikke den sorte inderside i vores minimale gang. Jeg er vild med forskelligheden at det gør ved døren udenfor og indenfor. Originalt ville jeg gerne have en grøn dør (men det var hustruen ikke heeeeelt med på høhø) dog er jeg VILD med vores sorte med det smukke messinghåndtag.

DAGEN KOM, NY DØR OG VIGTIGST AF ALT HJÆLP!

Den sejeste tømrer (Ole) kom og satte døren op, og det jeg især var vild med var tilgangen til opgaven, som udelukkende var løsningsorienteret. Han havde forestillet sig en type isolering og afslutning omkring døren, og ændrede efterfølgende mening til en finish der gav mere mening, og gennemgik mulighederne med os. Jeg synes det var mega fedt at komme med en kop kaffe og nørde (altså det jeg kunne nørde om haha) og gennemgå processen med Ole. Han var simpelthen så hyggelig og sjov. Der var en proffesionalisme hos Ole, som stadig var hyggelig og på ingen måde arrogant eller hård.

SE LIGE VORES SUPERPÆNE NYE HOVEDDØR!

BOLIGDRØMMEN ER I FULD SVING MED AT BLIVE UDLEVET!

Også selvom det tager lidt tid 🙂 Men sådan er det – Rom blev jo heller ikke bygget på én dag!

TEST DIN INDRE HANDYMAN/WOMAN!

Lad os være helt ærlige. Jeg har taget denne sjove test fra KLARVINDUER, og jeg fik et resultat på 45%. Tro det eller lad vær med det er jeg faktisk stolt af HAHA. Det gør dog også klart at mine tanker om at vælge FULL SERVICE pakke når vi skal skifte vinduer engang, absolut bliver bekræftet! Læs mere om den seje FULL SERVICE pakke her!

OG TAG HANDYMAN/HANDYWOMAN TESTEN HER!